Bijlow mogelijk fit genoeg voor Conference League-finale

Justin Bijlow zit mogelijk toch bij de Feyenoord-selectie voor de Conference League-finale, zo meldt het Algemeen Dagblad. De goalie begint zich steeds fitter te voelen en hoopt zo snel mogelijk mee te kunnen trainen met de selectie. Een plek op de bank in Tirana lijkt daarom een haalbaar doen.

De laatste wedstrijd waar Bijlow onder de lat stond was tegen Slavia Praag op 10 maart. Sindsdien is Ofir Marciano de nummer één goalie van Feyenoord, maar maakt een onzekere indruk. Journalist Mikos Gouka zegt het volgende over de blessure: "Bijlow was afgeschreven voor dit seizoen, maar had misschien de laatste competitiewedstrijd kunnen halen als hij alles op alles had gezet." 

De journalist sluit niet uit dat Bijlow binnenkort mee kan trainen met de groep, maar dat het nog wel een opgave wordt. "Dat is niet uitgesloten, want die periode is nog best lang. Hij is goed op weg om dat te halen." De Feyenoord-selectie gaat naar aanloop van de finale op trainingskamp naar Lagos. Bijlow zal ook mee reizen met het elftal.