Wordt dit het PSV van volgend seizoen? Opstelling van de Eindhovenaren 2021/2022?

PSV is al hard op weg met de selectie voor volgend seizoen. Zo hebben de Eindhovenaren met het binnenhalen van Joël Drommel al de eerste slag geslagen op de transfermarkt. De 24-jarige doelman komt voor 3,5 miljoen euro over van FC Twente en heeft een contract voor vijf seizoenen getekend. Dat betekent niet, als we de geruchten mogen geloven, dat technisch directeur John de Jong klaar is op de transfermarkt. De belangrijkste transfertargets van PSV op een rij...

Steven Berghuis

Steven Berghuis is ook dit jaar met afstand de beste speler van Feyenoord. De 29-jarige rechtsbuiten is dit seizoen al goed voor 17 goals en 13 assist, daarmee is Berghuis op Tadic ná de MvP (most Valuable Player) van de Eredivisie. Door een clausule in het contract van de 24-voudig Oranje intenational, is hij deze zomer voor slechts 4 miljoen euro op te pikken. Berghuis zelf zou graag nog een stap willen maken, maar wel met perspectief op speeltijd met oog op het WK 2022 in Qatar. Zou Berghuis de gedroomde aankoop zijn voor PSV?

Joey Veerman

In Eindhoven is veel kritiek op de controlerende middenvelders Rosario en Sangaré. De twee controleurs zouden áán de bal veel te weinig toevoegen aan het spel van PSV volgens de criticasters. Daardoor zou Joey Veerman de gedroomde versterking zijn voor de Eindhovenaren op het middenveld. De 22-jarige Volendammer maakt een stormachtige ontwikkeling door bij sc Heerenveen. Veerman is met 7 doelpunten en 9 assists een ware steunpilaar voor de Friezen. Trainer Roger Schmidt liet in de persconferentie richting de wedstrijd tegen sc Heerenveen al doorschemeren erg gecharmeerd te zijn van de jonge middenvelder. De vraagprijs die de Friezen hanteren zou wellicht een struikelblok kunnen vormen. Gaat Joey Veerman deze zomer verkassen naar Eindhoven?

Davy Pröpper

Ook Davy Pröpper wordt genoemd als kandidaat om het elftal van Roger Schmidt komende zomer te versterken. Pröpper speelde tussen 2015 en 2017 al eerder voor PSV en vertrok toen voor 13 miljoen euro naar Brighton & Hove Albion. Momenteel is Pröpper niet altijd zeker van zijn plek op het middenveld bij Brighton. Zou PSV Pröpper terug naar Eindhoven moeten halen?

Toby Alderweireld

Bij PSV is het centraal achterin nog niet altijd even zo stabiel. Door het aanvallende spel wat Schmidt wil hanteren met de opkomende backs is PSV gebaat bij meer ervaring in het hart van de defensie. De naam Alderweireld is daardoor niet alleen bij Ajax gevallen, maar ook in Eindhoven houden ze de situatie rondom de 32-jarige mandekker nauwlettend in de gaten. Alderweireld kwam dit seizoen 22 wedstrijden uit voor Tottenham Hotspur waar hij al sinds 2015 speelt. De 107-voudig Belgisch international zou zelf oren hebben naar een terugkeer naar eigen land, maar sluit Nederland niet uit. Zou PSV vol voor Alderweireld moeten gaan deze zomer?

Wordt dit het PSV van volgend seizoen?