'PSV onderzoekt opties voor opvolging van John de Jong; ex-PSV'ers in beeld'

PSV is nog altijd druk bezig met het vinden van een opvolger van John de Jong. De technisch directeur besloot te vertrekken na een vertrouwensbreuk met de RvC. Volgens het Eindhovens Dagblad bekijken de Eindhovenaren zowel interne als externe opties.

Marcel Brands, die als algemeen directeur terugkeerde in Brabant, heeft de taak om de huidige situatie zo snel als mogelijk op te lossen. Hij was bij PSV eerder werkzaam als technisch directeur, maar is niet van plan om die taak opnieuw op zich te nemen. 'Het doorschuiven van Jan Vennegoor of Hesselink of Ernest Faber wordt wellicht overwogen', zo schrijft de krant. 

Echter is een buitenstaander ook nog altijd een optie voor de directie. Voormalig trainer Huub Stevens plaatst wel zijn vraagtekens over de hoeveelheid vrijheid die een nieuwkomer gaat krijgen. "Misschien is er bij een nieuwe man huivering, omdat er bij hem twijfel is wat het standpunt van de raad van commissarissen zal zijn. Wat mag ik en ik wat kan ik, zal een nieuweling zich afvragen en intern goed moeten afspreken bij PSV", aldus de Limburger in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Net binnen