Trekt Feyenoord de goede lijn door tegen PSV?

Feyenoord reist na de Europese overwinning tegen Sturm Graz (6-0) dit weekend af naar Eindhoven voor de topwedstrijd tegen PSV. Vorig seizoen waren de Rotterdammers oppermachtig en wonnen ze met 0-4. Weet Feyenoord dit kunstje te herhalen? Bewijst Justin Bijlow het ongelijk van Louis van Gaal en houdt hij de nul? Scoort goudhaantje Santiago Giménez opnieuw?

Pakt Feyenoord de winst tegen PSV?

Feyenoord verloor van de afgelopen zes edities in de Eredivisie slechts één duel in Eindhoven tegen PSV. De Rotterdammers wonnen van de overige vijf duels er twee, en speelden drie keer gelijk. Kortom: Feyenoord presteert de afgelopen jaren goed in Eindhoven. Lukt het Arne Slot en zijn mannen om deze lijn door te trekken?

Laat Justin Bijlow zichzelf gelden tegen PSV?

Justin Bijlow hield de afgelopen twee wedstrijden de nul en zette daarmee zijn totale aantal clean sheets op vijf in acht gespeelde wedstrijden. Ondanks deze statistiek zat de Feyenoord-doelman niet bij de selectie van het Nederlands elftal. Tegen PSV kan de Rotterdamse goalie zichzelf laten zien en bondscoach Van Gaal het tegendeel bewijzen. Weet Bijlow de Eindhovenaren van scoren af te houden?

Scoort goudhaantje Santiago Gimenez ook tegen PSV?

Feyenoord-coach Arne Slot zit in een luxepositie, want hij heeft twee scorende spitsen tot zijn beschikking. Vooralsnog krijgt Danilo de voorkeur in de basis en maakt Gimenez vooral indruk vanaf de bank. De Mexicaan heeft aan enkele minuten genoeg om zijn naam op het scorebord te zetten, want gemiddeld scoort hij één keer per 24 minuten. Lukt het Giménez ook tegen PSV om een doelpunt te maken?

Net binnen