FANFOOTAGE VIDEOGOAL: FC Utrecht - PSV 1-5 (Marco van Ginkel) & 1-6 (Jurgen Locadia)

Marco van Ginkel heeft PSV tegen FC Utrecht op 1-5 gezet. In de 79e minuut van de wedstrijd kreeg PSV een strafschop na een overtreding van Edson Braafheid op Joshua Brenet. De aanvoerder van PSV ging achter de bal staan en schoot feilloos binnen.

Nog géén vijf minuten later kreeg PSV nog een strafschop na een overtreding van de net ingevallen Giovanni Troupé. De rechtsback werd uit het veld gestuurd en Jurgen Locadia nam de tweede strafschop van de middag voor PSV. Het was voor Locadia zijn vierde doelpunt van de middag.

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Utrecht - PSV, de highlights’

Samenvatting FC Utrecht 1-7 PSV

Labyad zag het fout gaan tegen PSV: "Iedere steekpass was een kans, dus een doelpunt"

Bergwijn over prachtige goal: "Ga mezelf niet vergelijken met Maradona"

Van Ginkel eiste eerste strafschop op: "Wil zelf ook belangrijk zijn voor het team"

Willem Janssen na #utrpsv: "Heel pijnlijk om zo geslacht te worden"

Voormalig PSV-er Andrés Guardado ziet PSV met 1-7 winnen van FC Utrecht #utrpsv

Erik ten Hag niet tevreden over spel Utrecht: "Bij 4-1 moet je geen acties meer maken"

Jurgen Locadia blij met positie: "Mag me eindelijk bewijzen in de spits"