Veerman: "Het trainingsniveau gaat natuurlijk omhoog, maar het is top hier"

Joey Veerman heeft zondagmiddag zijn debuut voor PSV gemaakt. De Volendammer maakte deze winter de overstap naar de Eindhovenaren voor ongeveer zes miljoen euro. Kort na zijn debuutwedstrijd tegen FC Groningen, waarin de middenvelder als invaller zijn eerste glimp kon laten zien, reageert hij op zijn overstap.

"Lekker. Het was echt top, zeker weten",opent veerman tegenover de camera's van ESPN. PSV won zondagmiddag nipt bij FC Groningen door een treffer van Mario Götze. De rood-witten behouden met die overwinning hun koppositie en beleven daarmee een sterke generale repetitie voor de wedstrijd tegen Ajax.

Het verschil tussen SC Heerenveen en PSV is duidelijk, ook in die eerste weken al vertelt Veerman. "Het trainingsniveau en dat soort dingen gaan natuurlijk omhoog, maar het is top hier. Zeker weten." de talentvolle middenvelder geniet tot nu toe met volle teugen van zijn verblijf in Eindhoven.

Nu moest de Volendammer nog genoegen nemen met een invalbeurt, maar binnenkort hoopt Veerman een basisplekje te verovveren. Op de vraag of het mentaal schakelen is voor Veerman, had de middenvelder al een antwoord: "Het is wel de bedoeling dat ik er een soort automatisme in maak. Ik denk dat ik op de trainingen aardig mee kan komen, dus dat gaat prima."

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘FC Groningen - PSV’

PSV op Rapport na moeizame overwinning: Mauro Júnior maakt goede indruk

Götze blij met overwinning en eerste goal van het seizoen: "Het zat me niet dwars"

Samenvatting: FC Groningen - PSV (0-1)

Onbegrip over bizarre beslissing van Nijhuis: "Ongelofelijk. Die pedante Nijhuis wuift alles weg"

PSV wint in Groningen na duel zonder spektakel

VIDEO GOAL: Groningen - PSV 0-1 (Mario Götze)

Opstelling PSV vs. FC Groningen: eerste basisplaats in de Eredivisie voor Romero

Twijfels over duo Sangaré en Veerman: "Ik denk niet dat ze goed bij elkaar passen"