'PSV neemt mogelijk in januari al afscheid van Toni Lato'

PSV nam afgelopen zomer Toni Lato op huurbasis over van Valencia, om het gat van de vertrokken Angeliño te vullen, maar helaas voor PSV presteert hij niet naar verwachting. Op de linksbackpositie krijgt Michal Sadilek de voorkeur.

PSV moest afgelopen zomer noodgedwongen afscheid nemen van Angeliño aangezien Manchester City (voormalige club van de Spanjaard) de afkoopclausule (12 miljoen euro) activeerde. Lato moest Angeliño vervangen, maar de onderhandelingen met Valencia verliepen moeizaam, waardoor Lato uiteindelijk niet werd gekocht maar op huurbasis naar Eindhoven kwam.

De 21-jarige Spanjaard presteert niet naar verwachting en kwam pas eenmaal in actie voor de Eindhovenaren, als invaller in de Europa League-voorrondes tegen Apollon Limassol. PSV zou dermate ontevreden zijn dat het de Spanjaard in de winterstop al wil laten vertrekken.

'Lato in Januari al terug naar Spanje'

Voetbal International kwam donderdagmiddag zelfs met het nieuws dat PSV mogelijk al in de winterstop afscheid zal nemen van Toni Lato. "Wanneer zijn perspectieven niet verbeteren, valt niet uit te sluiten dat hij in januari alweer terugkeert naar zijn eigenlijke werkgever Valencia."

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Alles over PSV: Nieuws, geruchten, interviews en veel meer’

Opsteker voor PSV: Donyell Malen terug op trainingsveld (VIDEO)

Prachtige beelden: Donyell Malen traint mee met amputatieteam PSV (VIDEO)