AZ-directeur verwacht weinig vuurwerk op de transfermarkt

Fans van AZ zullen de komende periode weinig transfergeruchten horen. Directeur voetbalzaken Max Huiberts heeft namelijk aangegeven ‘weinig vuurwerk’ te verwachten op de transfermarkt. Dat zegt hij in een interview met het Noordhollands Dagblad.

“Het is op dit moment rustig, maar het zou kunnen dat spelers die minder speeltijd hebben gehad willen vertrekken,  al dan niet tijdelijk”, begint Huiberts. “We kijken wel om ons heen en zullen het niet nalaten als er 'een buitenkansje' is. We weten ook in welke tijd we zitten, financieel gezien.”

Er zouden dus wel spelers bij AZ kunnen vertrekken, maar daar zit Huiberts niet op te wachten. “Er komt een druk programma aan en we missen nog enkele geblesseerde spelers. Het is nu rustig, maar als clubs belangstelling hebben zullen we in gesprek gaan.”

Met een druk programma op komst, moeten spelers extra in de gaten worden gehouden. Dat weet Huibers zelf ook. “Je loopt altijd kans op nieuwe blessures en je moet in deze tijd ook nog altijd rekening houden met coronabesmettingen. Dus we hebben een brede selectie gewoon nodig.”

Bij AZ zitten rechtsachter Jonas Svensson, middenvelder Dani de Wit en aanvaller Jeremy Helder nog in de lappenmand. Centrale verdedigers Bruno Martins Indi en Ron Vlaar trainen wel weer mee en ook Jordy Clasie is weer op de weg terug.

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Het laatste transfernieuws’

Ten Hag over Eriksen: 'Is altijd een toegevoegde waarde'

'Özil verlaat Arsenal en is op weg naar de MLS'

‘Feyenoord wil flinke afkoopsom in contract Senesi’

Transfervrij: Deze spelers zitten sinds kort zonder club

Deze topspelers zijn óók in de zomer transfervrij op te pikken!

Jack van Gelder: 'Ajax heeft meer behoefte aan een centrale verdediger'

'Zirkzee moet opvolger worden van Dost bij Eintracht Frankfurt'

'Transfervrije Pellè kan naar Italiaanse top'

ADO pakt door: ook Vejinovic naar Den Haag (DONE DEAL)

Breaking: Atlético Madrid ontbindt contract Diego Costa