Bizar! Doekhi scoort in 70e (!) minuut van eerste helft voor Union Berlin

Union Berlin heeft zaterdagmiddag in eigen huis met 1-0 gewonnen van VfL Wolfsburg dankzij een treffer van Danilho Doekhi. De Nederlandse centrumverdediger scoorde in de zeventigste minuut (!) van de eerste helft.

Door protesten van de toeschouwers in het Stadion An der alten Försterei moest het spel enkele keren worden stilgelegd. Zo werden er meermaals tennisballen op het veld gegooid. Dat resulteerde in liefst 21 minuten blessuretijd. Op slag van rust sloeg Union Berlin toe. Doekhi knikte raak uit een corner.

Sinds enkele weken komen supporters in Duitsland in opstand tegen de plannen van de Duitse voetbalbond (DFB) om investeerders de ruimte te geven om zich in te kopen in de Deutsche Fussball Liga, de organisatie die verantwoordelijk is voor de Bundesliga en de 2. Bundesliga.