Veroordeelde oud-Ajacied ontkent beschuldigingen misbruik eigen dochter

Tarik O. ontkent de beschuldigingen van seksueel misbruik van zijn eigen dochter. De oud-speler van onder meer Ajax en ADO Den Haag werd eerder veroordeeld in Spanje. Zijn advocaat, Geertjan van Oosten meldt dat de beschuldigingen van zijn ex-vrouw komen. De twee zouden geen goede band meer met elkaar hebben. 

O. mag de komende tien jaar niet meer in Spanje komen.  Zijn advocaat laat het volgende in een persbericht weten. 'De cliënt ontkent stellig dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan iedere vorm van seksueel overschrijdend gedrag richting zijn aangenomen dochter', noemt Van Oosten. ‘De beschuldigingen zijn geuit door een ex-partner waar hij een hele roerige tijd mee heeft doorgebracht. Hij is al eerder door haar toedoen onterecht met justitie in aanraking gekomen en heeft een buitengewoon slechte relatie met haar.' 

O. kwam in Nederland uit voor Ajax, waar hij in 1995 de Champions League mee won. Vervolgens verkaste hij naar Sevilla. Na buitenlandse avonturen in Japan en Frankrijk, beëindigde O. zijn carrière bij ADO Den Haag in 2004.