Hoe verliepen vorige edities van Feyenoord - Excelsior? Goals & samenvattingen #feyexc op een rij

Feyenoord - Excelsior is als Rotterdamse derby uiteraard een wedstrijd met een geschiedenis. Zondag staat het duel in de Kuip op het programma, maar hoe verliepen de eerdere edities? Check hier de samenvattingen en doelpunten van Feyenoord - Excelsior door de jaren heen.

De wedstrijd bij Excelsior, eerder dit seizoen, werd nipt een prooi voor Feyenoord. Jean-Paul Boëtius maakte het enige doelpunt van de wedstrijd:

Vorig seizoen, 2016/17, boog Feyenoord in eigen stadion een achterstand om in een ruime overwinning (4-1):

In 2015/2016 was Dirk Kuyt met twee goals de grote man. Feyenoord won met 3-0, Eljero Elia was één keer trefzeker:

Excelsior leek in 2014/2015 op weg naar een enorme stunt toen het een paar minuten voor rust nog met 0-2 voor stond. Tom van Weert had beide doelpunten gemaakt namens de Kralingers. Dankzij Colin Kazim-Richards, Jens Toornstra en Lex Immers won Feyenoord alsnog.

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘LIVE Feyenoord - Excelsior 2017/2018: Doelpunten, video beelden en samenvatting #feyexc’

Feyenoord houdt serieus rekening met vertrek Vilhena: "Hij gaat wel een stap maken"

Samenvatting Feyenoord - Excelsior 5-0 (alle goals)

VIDEO GOAL: Feyenoord-Excelsior 4-0 (Steven Berghuis)

FC Rijnmond van 1 april 2018: "Feyenoord is rustiger geworden voor de goal"

Van der Gaag baalt van Excelsior: "Alle beperkingen komen naar boven"

Toornstra over Feyenoord - Excelsior: "Eerste helft was het al gespeeld"

Jean-Paul Boëtius doet aan 'krullen': "Kan het ook wel met de wreef hoor"

Dus daarom speelt Van Persie niet: 'Robin is een Kralinger', gespot op de A16

VIDEO GOAL: Feyenoord - Excelsior 1-0 (Jean-Paul Boëtius)