Keepertje, keepertje: Doelman Werder Bremen vreselijk in de fout tegen Schalke 04, doelpunt!

Als je de punten zo hard nodig hebt, helpt dit bepaald niet.. Werder Bremen op achterstand tegen Schalke 04 na enorme blunder Jiri Pavlenka.. Ai.

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘LIVE TOPIC: Bundesliga zaterdag, alle highlights’

Mooi weerzien: Oude Oranje-helden Robben de Nigel de Jong ontmoeten elkaar in Bundesliga

Man man man: Schalke-keeper is veel te laat en krijgt panna in blessuretijd... 1-2 voor Werder!

Heet heet heet! Schalke-keeper grabbelt vreselijk, Werder profiteert en scoort

Lekker goaltje: Franck Ribéry volleert heerlijk raak en zet Bayern München op voorsprong in Mainz