HILARISCH: Speler heet Watt, scheids vraagt 3 keer zijn naam en stuurt hem uiteindelijk met tweede geel weg

Sanchez Watt is voetballer bij Hemel Hempstead op het zesde niveau in Engeland. De speler speelde dinsdagavond de absolute (en hilarische) hoofdrol tijdens de wedstrijd tegen East Thurrock United.

Watt kreeg namelijk een gele kaart, waarop de scheidsrechter zijn naam vroeg. "Watt", antwoordde Watt. Maar de scheids dacht dat de speler 'What' zei, en vroeg het nog een paar keer. Maar ja, steeds hetzelfde antwoord natuurlijk. Gevolg: tweede gele kaart en wegwezen... Gelukkig voor Watt kwam het goed, de aanvoerder van zijn ploeg rende naar de scheids om het uit te leggen, waarop de beslissing werd ingetrokken.

Overigens won Hemel Hempstead de wedstrijd met 2-0. Watt maakte het tweede doelpunt.

€100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl