Wint Feyenoord na een achterstand van Maccabi Haifa? Fraaie quotering!

Feyenoord tegen Maccabi Haifa. De Rotterdammers zijn al zeker van groepswinst en zullen donderdagavond aantreden zonder een aantal vaste basisspelers. Dat geeft de kans aan een aantal 'bankzitters', die extra gebrand zullen zijn. Bet365, de grootste aanbieder van sportweddenschappen ter wereld, heeft een aantal interessante bets voor jou... De moeite waard om eens een kijkje te nemen op hun website. 

Scoren beide teams?

Arne Slot liet woensdag op de persconferentie al weten dat zijn elftal bestaat uit de volgende namen: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Senesi, Hendriks; Aursnes, Diemers, Teixeira; Bannis, Dessers en Nelson. Niet bepaald de sterkste namen en achterin krijgen Geertruida en Hendriks een kans. Zorgt dit ervoor dat de defensie minder solide is en ook Maccabi een keertje scoort?

Wint Feyenoord na achterstand?

Los daarvan: als je je voor de eerste keer aanmeldt bij bet365 krijg je een welkomstbonus tot wel 100 euro. Je kan natuurlijk ook inzetten dat Feyenoord na een achterstand nog wint, want de Rotterdammers nemen de wedstrijd gezien de opstelling minder serieus. Het zou ook niet voor het eerst dit seizoen zijn dat Feyenoord uit geslagen positie terugkomt. Nu weer?

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Feyenoord - Maccabi Haifa’

VIDEO GOAL: Reiss Nelson scoort eerste doelpunt voor Feyenoord #FEYMAC

Jongelingen krijgen kans bij Feyenoord: "Mogen ze allemaal wel zo laat opblijven?"

Feyenoord-fans lovend over middenvelder: "Heeft Slot hem aan het voetballen gekregen?"

VIDEO GOAL: Dessers schiet raak tegen Maccabi Haifa (1-0)

Opstelling Feyenoord: Bijlow weer onder de lat tegen Maccabi Haifa

Slot verklapt opstelling Feyenoord tegen Maccabi Haifa: "Ik wil de nieuwe jongens zien"