Uitslagen en huidige stand poule C Champions League

Speelronde 4 in de Champions League is ten einde. Een mooi moment om de poule van Ajax onder de loep te nemen.

De Amsterdammers gingen woensdagavond op bezoek bij Borussia Dortmund. De formatie van Erik ten Hag kwam weliswaar op achterstand, maar draaide het duel in de tweede helft volledig om en bepaalde de eindstand op 1-3.

Sporting Portugal stond in eigen huis tegenover Besiktas. De Portugezen kwamen nauwelijks in de problemen en boekten een moeiteloze 4-0 zege. Tot overmaat van ramp ontving Josef de Souza Dias in de 90e minuut een rode kaart.

Ajax heeft zich na de overwinning op Borussia Dortmund verzekerd van een plek in de knock-outfase. Borussia Dortmund en Sporting Portugal bezetten de tweede plek met zes punten, terwijl nummer vier Besiktas nog altijd puntloos is.