Zo ziet het nieuwe Feyenoord-shirt eruit

Feyenoord zal komend seizoen in een thuisshirt spelen dat zwarte accenten heeft op de mouwen en de kraag. De gerenommeerde website Footy Headlines heeft onthuld hoe het nieuwe tenue van de Rotterdamse club eruit zal zien voor het seizoen 2024/2025.

nieuwe feyenoord shirt 2024-2025

De conceptontwerpen zijn gebaseerd op beschikbare informatie en kunnen iets afwijken van de uiteindelijke thuisshirts. Desondanks kunnen we enkele conclusies trekken uit de conceptontwerpen. Feyenoord zal spelen met een zwarte sponsoruiting op de borst van Castore.

feyenoord shirt seizoen 2024-2025

Feyenoord thuisshirt seizoen 2024-2025

Dit seizoen prijkt het witte logo van dit Britse kledingmerk op het shirt. Verder zal het linkeruiteinde van de mouw rood zijn en het rechteruiteinde wit. Volgend jaar zullen beide uiteindes van de mouw zwart zijn. Ook de kraag, die momenteel rood-wit is, zal volledig zwart worden. De nieuwe hoofdsponsor van Feyenoord, Media Markt, zal volledig zwart worden afgebeeld met een witte rand op de rode baan.

 feyenoord shirt 2024-2025 met mediamarkt als sponsor thuistenue

Ontwerp nieuwe thuisshirt Feyenoord met Mediamarkt

Het ontwerp van de huidige hoofdsponsor, Europarcs, blijft op dezelfde manier afgebeeld; hierin verandert niets. Daarnaast zal aan de onderkant van het shirt een witte en rode baan te zien zijn aan de zijkanten. Hoe dit er in werkelijkheid uit zal zien, blijft afwachten tot begin juli, wanneer de nieuwe shirts beschikbaar zullen zijn.