Wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad komt uit

Noa Lang speelt volgend seizoen met zijn favoriete rugnummer bij PSV. Dit maakte de club via de officiële kanalen bekend, hij wordt hun nieuwe nummer tien. Positief nieuws kan de aanvaller wel gebruiken na een door blessure geteisterd seizoen te hebben gehad. Dit betekende namelijk ook een streep door het EK. 

Grote wens gaat in vervulling

Noa Lang verliet in de zomer van 2023 Club Brugge en tekende bij PSV. Bij de Belgische club droeg de rechtspoot rugnummer tien, maar bij PSV was dit nummer al bezet. Xavi Simons verruilde nummer zeven voor nummer tien. Maar symbolisch als dat het kan zijn ging Simons tien dagen na de komst van Lang naar Paris Saint-Germain, hiermee kwam Lang zijn geliefde nummer tien toch weer vrij. Er was echter één probleem voor Lang, er waren inmiddels al zoveel shirts met ‘Noa Lang 7’ verkocht dat de club het niet meer wilde wijzigen. Zelfs niet toen Lang zelf nog aanbood om al deze fans te vergoeden, wat hem zo’n 50.000 euro zou kosten bleek achteraf. Aankomend seizoen gaat zijn wens dan toch in vervulling. 

Afwachten wanneer Lang weer in actie gaat komen

Wanneer we de linksbuiten voor het eerst in actie zien komen met zijn geliefde nummer op de rug is nog de vraag. Een hamstringblessure houdt de Nederlander al meer dan 100 dagen uit de roulatie. Inmiddels is het een feit dat Lang het EK aan zich voorbij moet laten gaan. En dat betekent dat de aanvaller de volledige focus heeft op herstel voor komend seizoen. Bij PSV gaat er naast de rugnummers in de zomerse transferperiode ook het nodige veranderen binnen de selectie.

Feyenoord-doelman vertrekt