'PSV zoekt Veerman-opvolger en ziet geschikte kandidaat in Portugal'

PSV zou interesse hebben in Daniel Bragança, zo klinkt het in Portugal. De veelzijdige middenvelder van Sporting CP wordt gezien als een geschikte opvolger van Joey Veerman. In Lissabon beschikt Bragança over een afkoopclausule.

De kans is aannemelijk dat Veerman komende zomer PSV gaat verruilen voor een stap hoger op in Europa. Veerman weigert namelijk zijn contract te verlengen en heeft zijn zinnen gezet op een nieuw avontuur. Om alvast op de zaken vooruit te lopen, speurt PSV naar een geschikte opvolger van de Oranje-international. Volgens Record zouden de Eindhovenaren zijn uitgekomen bij Bragança.

Bragança is een jeugdproduct van Sporting CP en heeft al 108 optredens in het eerste achter zijn naam staan. Afgelopen seizoen kwam de 25-jarige linkspoot 47 keer in actie en was daarin goed voor vijf doelpunten en vier assists.

Contractsituatie Bragança

Eind mei 2023 tekende Bragança een nieuw contract bij Sporting CP. Hierdoor staat de middenvelder nog tot medio 2027 onder contract in het Estádio José Alvalade. Zijn marktwaarde wordt momenteel op vijf miljoen euro geschat. Daarnaast beschikt Bragança over een afkoopclausule van zestig miljoen euro.

Feyenoord-doelman vertrekt