DIT VERZIN JE NIET: Tienkoppig Zenit wint met 8-1 van Dinamo Minsk, OMKOPING?

Zenit St. Petersburg heeft donderdagavond voor één van de grootste comebacks in de historie van het Europese voetbal gezorgd. Het heenduel met Dinamo Minsk ging namelijk met 4-0 verloren en dus moest Zenit die ruime marge in eigen huis goed maken. Op zich al lastig, maar de manier waarop dit lukte, was helemaal bizar.

Tot dit duel was het pas vijf clubs gelukt om Europees een 4-0 achterstand goed te maken en bij een 1-0 voorsprong in de 66e minuut en een rode kaart VOOR ZENIT leek niets erop te wijzen dat het nog zou lukken. Toch stond er na 90 minuten 4-0 op het scorebord. Verlengen dus. Na 120 minuten zelfs 8-1!! Te bizar voor woorden. Iets verdachts te zien? Twee strafschoppen voor Zenit, waaronder één zeer dubieuze en een blunder bij de 1-0.

trending
Lees verder over‘LIVE Overige Europa League-wedstrijden: Doelpunten, video beelden en samenvattingen’

Bizarre beelden: Bordeaux-trainer ontslagen na woede-uitbarsting op persconferentie