Fans Ajax reageren emotioneel op 1e helft #Maraja: held en zondebok

De eerste helft tussen Olympique Marseille en Ajax is een voetbalspectakel. De ruststand 2-2 zegt al genoeg. Wij delen alle videogoals en de emotionele reacties van de Ajax-fans. De emoties kolken en de helden en zondebokken zijn duidelijk.

Ajacied Gaaia en scheidsrechter zijn de zondebokken

Olympique Marseille kwam al vroeg in de wedstrijd op 1-0 voor door een discutabele penalty. Dat moesten de scheidsrechter en VAR bezuren.

Waar heb je dan nog een VAR voor? Hato doet helemaal niets #maraja

Een van de uitblinkers van Ajax maakte snel hierna de gelijkmaker, maar bij de 2-1 ging Anton Gaaei de fout in. Ook daar waren de fans duidelijk over.

Brian Brobbey en Steven Berghuis zijn de helden

Direct na de penalty maakte Brian Brobbey de gelijkmaker. Dat zagen de fans als "karma" en sommigen wilden de aanvaller zelfs nomineren.

Toen Brobbey na de 2-1 ook voor de gelijkmaker zorgde waren de fans natuurlijk opgelucht, maar ze keken verder. Ook de man die beide assists gaf werd in het zonnetje gezet.

De zo gewenste hattrick is nog mogelijk, maar dat zal in de tweede helft moeten gebeuren.

Videogoals: rust Olympique Marseille - Ajax 2-2

We kunnen ons dus verheugen op een spannende tweede helft. Uiteraard kan je alle videogoals uit de eerste helft #maraja hier terugkijken.