'Fortuna Sittard komt in handen van Nederlandse holding en is hyperambitieus'

Fortuna Sittard komt in handen van de Nederlandse holdingmaatschappij Principion Holding B.V.. De organisatie krijgt een 65% van het aandelenpakket in handen, nadat de overname van het aandelenpakket van voorzitter Isitan Gün ook goedgekeurd is door de licentiecommissie van de KNVB. De nieuwe aspirant-eigenaren van de Limburgse club hebben grootste plannen: "We willen doorgroeien naar de begroting van een Nederlandse subtopper", stelt Atilla Aytekin (mede-oprichter van Principion) op de clubwebsite van Fortuna Sittard.

Principion is een holdingsmaatschappij die zich onder meer richt op ondernemingen in de sportwereld. De holding staat onder leiding van Attila Aytekin en Umut Akpinar, die tevens ook betrokken zijn als CEO bij game -en mediatechnologie gigant Azerion. De nieuwe eigenaren zijn hyperambitieus en willen zich focussen op drie pilaren: de herentak, een nieuw op te richten vrouwentak en de jeugdopleiding. Principion had al 20% van de aandelen in bezit: "We hebben het afgelopen jaar aan elkaar kunnen wennen. Dat is uitstekend bevallen", aldus Aytekin. "Wij geloven in enorm in het meerjarenplan dat we hebben opgesteld. Fortuna is een club met potentie. Echter moet je het soms een andere manier benaderen om verder te komen. Door een meerderheidsbelang te nemen, kunnen we zaken die hieraan bijdragen sneller doorvoeren", laat de eigenaar van Principion optekenen. De nieuwe eigenaren willen doorgroeien naar de begroting van een Nederlandse subtopper en een nieuw hypermodern trainingscomplex moet hier aan bijdragen: "Alles moet erop gericht zijn het maximale uit deze mooi club te halen", aldus Aytekin.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl