NEE TOCH! Bas Dost krijgt DE kans om Sporting naar kwartfinale te schieten, maar faalt hopeloos

Bas Dost legt in de blessuretijd van Viktoria Plzen - Sporting Lissabon aan voor een strafschop. De stand is 2-0 voor de thuisploeg, waardoor de stand na het heenduel (2-0 voor Sporting) precies in evenwicht is. Scoren is dus door naar de kwartfinale, maar Bas Dost wat doe je nou? Uiteindelijk werd de misser Sporting niet fataal, want dankzij een treffer van Battaglia in de verlenging gingen de Portugezen toch verder.

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘LIVE Europa League: Doelpunten, hoogtepunten en samenvattingen #EL’

VIDEO BLUNDER: Milan-doelman Donnarumma vreselijk in de fout bij schot Xhaka #ARSMIL

ONGEKEND: Doelpunt Lyon goedgekeurd, maar deze bal is toch RUIM over de achterlijn?

Eredivisie laat je horen! Musa (ex-VVV) en Wernbloom (oud-AZ) doen Memphis, Tete en Traoré pijn

VIDEO GOAL: De prachtige 0-1 van Golovin (CSKA) tegen Olympique Lyon, heerlijke krul

Wat een schande... 5e man staat met zijn neus bovenop enorme schwalbe Welbeck en zegt: PENALTY!

REL-BEELDEN: Marseillefans gooien fakkels in Bilbao-vak en schoppen en slaan erop los

Wat een gekken: Hooligans Lyon en CSKA Moskou bekogelen elkaar met vuurwerk

CRUCIALE GOAL: Stefan de Vrij schiet Lazio Roma naar kwartfinale Europa League!

Hoe dan?! Deze bal had Bas Dost er vast wel ingeschoten...