Veerman vol vetrouwen over return na gelijkspel tegen Rangers: 'Dan gaan we ze pakken'

PSV heeft dinsdagavond een resultaat overgehouden aan het heenduel met Rangers FC. Op Ibrox eindigde een verhit duel in een 2-2 gelijkspel. Na afloop weet Joey Veerman dat dit een goede basis is om de groepsfase te bereiken met de return in Eindhoven op het programma. 'Dan gaan we ze pakken', vertelt de middenvelder zelfverzekerd voor de camera van RTL 7.

Veerman is dus overtuigd, ondanks dat de mannen van Giovanni van Bronckhorst zeker in de eerste helft lieten zien dat ze PSV serieus onder druk kunnen zetten. 'Dat klopt, maar in de tweede helft hadden we ze onder druk en ik denk dat we daarop voort moeten borduren', vertelt de Volendammer.

Het verschil tussen het eerste en tweede bedrijf was dinsdagavond groot. Waar het de eerste 45 minuten redelijk gelijk opging, had PSV de wedstrijd na rust grotendeels onder controle. Hoe dat kwam? 'De ruimtes tussen de voorste en achterste linie waren minder groot. Daardoor kon Ramalho sneller doorstappen op die gast (een speler van Rangers, red.) die rechts in de halfspace kwam.'

Volgende week staat de return op het programma. Veerman heeft er dus alle vertrouwen in. 'Ja dat zeker, thuis tegen Monaco hebben we de sfeer gezien en ik denk dat we een goed resultaat hebben staan.' Op Ibrox was de sfeer dinsdag ook fantastsich. 'Dat is natuurlijk heel mooi, het doed gewoon een beetje pijn aan je oren dat schreeuwen.' Toch gaan de PSV'ers het in het Phillips Stadion nog mooier maken. 'Minimaal, honderd procent', besluit Veerman. 

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Alles over Rangers FC - PSV vind je hier!’

Historie PSV tegen Schotse clubs: een somber verhaal

VIDEOGOALS: Obispo brengt PSV na ketser Benitez weer op gelijke hoogte

PSV-fans vragen om wissel jongeling: 'Leuk voor tegen Cambuur en RKC'

Live: Video, goal - Rangers vs PSV 0-1 (Sangare)

Vermoedelijke opstelling PSV: 'Van Nistelrooij zet Til en Simons op de bank'

Zet PSV in Schotland een grote stap richting de Champions League? Zet in en win!

Van Bronckhorst kijkt uit naar strijd op flank: "Gakpo zal moeten verdedigen"

Feyenoord-doelman vertrekt