Antony gaat voor eigen succes en laat ploeggenoten links liggen!

Manchester United was donderdagavond met 4-1 te sterk voor Real Betis. Door een doelpunt van Marcus Rashford kwam de ploeg van Erik ten Hag op voorsprong. Voor de rust kwamen de Spanjaarden met hun eerste echte kans weer op gelijke hoogte. In de tweede helft scoorde Antony een prachtige 2-1, maar hij had bij nog een doelpunt belangrijk kunnen, en eigenlijk moeten, zijn.

Met een 3-1 stand tikten de 'Red Devils' Betis van het kastje naar de muur. Aanvoerder Bruno Fernandes stak Antony weg en hij had drie medespelers naast hem om de bal aan af te geven om zo een assist te kunnen bijschrijven. De oud-Ajacied maakte echter een egoïstische keuze en probeerde zelf te scoren. Dit milsukte en Rashford, Fred en Wout Weghorst konden dit niet waarderen.

Tekst gaat verder onder de Tweet.

Gelukkig voor Weghorst kwam hij later alsnog tot scoren. De hele wedstrijd kreeg de Nederlandse spits al de nodige kansen, maar de bal wilde er telkens niet in. In de 82e minuut was het dan eindelijk raak en zo kon Weghorst, die deze week meermaals in het Engelse nieuws kwam, zijn eerste goal op Old Trafford vieren.