Kenneth Perez snapt helemaal niets van Ajacied tijdens #AJAOM: "Krankzinnig"

Het debuut van Silvano Vos eindigde donderdagavond tegen Olympique Marseille (3-3) voortijdig, want de jonge invaller kreeg in de slotfase rood. Toch kreeg hij een staande ovatie en klapte Vos naar het Ajax-publiek. Kenneth Perez snapt helemaal niets van de reactie van de jonge middenvelder.

Hij noemt de reactie van de 18-jarige middenvelder belachelijk: "Zo'n Silvano Vos, die klapt bij het verlaten van het veld terwijl hij net rood heeft gepakt, dat is toch belachelijk!? Je bent net ingevallen, krijgt rood en gaat dan klappen naar het publiek. Dat is toch krankzinnig? Als je net rood krijgt, vind ik die reactie heel bijzonder. Je bent toch teleurgesteld in jezelf dan? Nou, laten we het er maar op houden dat hij jong is."

Vink snapt reactie wel

Marciano Vink, die donderdagavond ook analist was bij ESPN, is een andere mening toegedaan. Hij snapt het applaus van en voor Vos wel: "Ik denk dat het publiek ook een bepaalde strijdlust bij hem zag. Je moet naar de hele situatie kijken. Die club staat in de brand en dan heb je spelers op het veld staan die elkaar niet zo goed kennen. Er is een grote roep om eigen jeugd, om eigen spelers en om herkenning. En toen kwam Vos erin, die meteen alles gaf. Als het hele stadion dan applaudisseert, dan snap ik zijn reactie wel."

Ook interessant