Alles over Jade Anna, de vriendin van Kenneth Taylor

Jade Anna van Vliet is sinds kort een bekende naam in de voetbalwereld. De 19-jarige influencer was al bekend in ons land en heeft sinds kort een relatie met Ajax-middenvelder Kenneth Taylor. De geruchten over een mogelijke relatie tussen de twee deden al een tijdje de ronde. Kortgeleden werden deze bevestigd nadat Jade een foto met Taylor plaatste op haar Instagram-pagina. Reden genoeg om de vriendin van de Ajax-ster eens onder de loep te leggen. 

Leeftijd en geboorteplaats Jade Anna 

Jade Anna van Vliet werd op 15 juli 2004 in Heemskerk geboren. Ze werd als dochter van de in Spanje geboren Jorge van Vliet en de Nederlandse José van Vliet geboren. Jade Anna heeft twee zussen: Robin van Vliet en Nora van Vliet.

Zo werd Jade Anna een bekende influencer in Nederland 

Dat Jade op jonge leeftijd al fan was van foto’s en video’s werd duidelijk toen ze op 11-jarige leeftijd haar YouTube-kanaal begon: Forever Jade. Op dit kanaal maakte ze video’s over mode en cosmetica. Daarnaast was Jade vlogger. Ze werd opgemerkt door diverse modellenbureaus, waarna de jonge influencer verschillende klussen als model deed. Tot op heden is ze nog steeds actief als model.

Jade Anna en Gio Latooy 

Haar connectie met één van de bekendste YouTubers van Nederland; Gio Latooy, gaf Jade een extra boost in populariteit. Gio stond, met een kanaal van maar liefst 1 miljoen abonnees, bekend om zijn vlogs, reisvideo’s en het laten zien van zijn lifestyle. Op haar 16e maakte Jade bekend dat ze een relatie had met de destijds 22-jarige Gio. Het zorgde voor veel kritiek en schokkende reacties vanwege het leeftijdsverschil tussen de twee. Ondanks de kritiek zag het stel hun relatie niet als een probleem en bleven ze benadrukken dat het legaal is. Als duo bleven ze video’s maken en groeiden beide in populariteit en volgers en werden ze misschien wel het bekendste YouTube-koppel van Nederland.

Break-up Jade Anna en Gio Latooy

Ondanks de groei in populariteit, liep de relatie niet altijd over rozen. Zo maakte het tweetal in tranen op video bekend dat ze in december 2022 uit elkaar gingen. Na een korte periode besloten Gio en Jade het toch opnieuw met elkaar te proberen en pakten ze de draad weer op. In september 2023 kwam het tweetal opnieuw naar buiten met een statement. De relatie bleek niet meer te werken en werd dus opnieuw gestopt. De twee accepteerden dat het beter was om gewoon vrienden te zijn.

Jade Anna en Kenneth Taylor 

Niet lang nadat het tweetal officieel uit elkaar was, doken er plotseling geruchten op over een mogelijke relatie tussen Jade Anna en Kenneth Taylor. De twee werden samen gespot in Antwerpen en op Schiphol. De geruchten werden nog sterker toen Jade een foto plaatste van de 5-0 overwinning van Ajax op Vitesse, hierbij was ze aanwezig in het stadion van de Amsterdammers. 

Nadat er geruchten de ronde deden over een mogelijke break-up van het stel, kwam Jade Anna met een foto naar buiten voor haar 1 miljoen Instagram-volgers, waarop ze haar relatie met Kenneth Taylor bevestigde. 

Wat is het vermogen van Jade Anna

Op de leeftijd van 18 jaar heeft Jade Anna al aanzienlijk succes geboekt, wat velen doet afvragen wat precies haar vermogen is. Met een prachtige auto, recente aankoop van een huis en meerdere samenwerkingen met bekende merken, is het duidelijk dat haar inkomsten grotendeels voortkomen uit haar social media kanalen en YouTube. Hoewel het exacte bedrag van haar verdiensten onbekend is, is het overduidelijk dat deze jonge ster op dit moment buitengewoon succesvol is. Jade's prestaties op zo'n jonge leeftijd zijn bewonderenswaardig, en velen zijn ervan overtuigd dat ze in de toekomst nog grotere stappen zal zetten. Haar opkomende succesverhaal wekt vertrouwen en velen wensen haar dan ook veel succes voor de toekomst. Met haar indrukwekkende prestaties tot nu toe, is het duidelijk dat Jade Anna een veelbelovende toekomst tegemoet gaat.