Kramer provoceert Ajacieden: "We willen ze een extra tikkie geven"

Michiel Kramer kijkt uit naar het duel met Ajax. Zaterdagavond neemt zijn RKC Waalwijk het in eigen huis op tegen Ajax. De ex-Feyenoorder gelooft dat er, door de sportieve malaise waar Ajax momenteel in verkeert, zeker wat te halen valt voor de ploeg uit Noord-Brabant: "Als we kunnen brengen wat we ook tegen Twente lieten zien (1-0 winst), kunnen we ook tegen een topclub resultaat halen."

"Als Feyenoord op deze manier wint van Ajax in de ArenA... Ja, daar kan ik alleen maar van genieten", geeft Kramer toe in een interview met het Algemeen Dagblad. "De puzzelstukjes zijn niet op de juiste plek gevallen en als team zijn ze kwetsbaar." Kramer begrijpt dan ook dat FC Volendam baalde van het besluit van de KNVB om hun duel met Ajax uit te stellen: "Het vertrouwen onbtreekt en er heerst onrust. Daarom speelde Volendam ook liever nu tegen ze."

"Als we kunnen brengen wat we ook tegen Twente lieten zien (1-0 winst), kunnen we ook tegen een topclub resultaat halen", legt de spits uit. "Dat is Ajax natuurlijk nog steeds. We gaan in ieder geval proberen om ze een extra tikkie mee te geven." 

Ook interessant