'Feyenoord evenaart eigen recordtransfer met komst Bullaude'

De komst van Ezequiel Bullaude naar Feyenoord lijkt een done deal. De Argentijn lijkt dit weekend nog de overstap naar Rotterdam-Zuid te gaan maken. Met de komst van Bullaude zou Feyenoord het nog onlangs verbroken eigen transferrecord evenaren.

Zo weet TyC Sports te melden dat Feyenoord een akkoord heeft bereikt met Godoy Gruz over een bedrag van 7,5 miljoen euro, plus één miljoen aan bonussen. Eerder deze zomer telde Feyenoord nog hetzelfde bedrag neer voor Quinten Timber, die de overstap van FC Utrecht maakte. Met de komst van Timber verbrak Feyenoord het eigen transferrecord, dat het nu lijkt te evenaren.

Bullaude, die eerder nog in de belangstelling stond van AZ, wordt de volgende aankoop van Feyenoord. De Rotterdammers zijn zeer actief deze transferperiode, met al twaalf aanwinsten. Naast de drie huurlingen en twee transfervrije versterkingen, investeerde Feyenoord al ruim 24 miljoen euro in nieuwelingen. Met het vertrek van Luis Sinisterra (Leeds), Tyrell Malacia (Manchester United), Marcos Senesi (Bournemouth) en Bryan Linssen (Urawa Reds) verdiende het ruim 56 miljoen euro.

Ook interessant
Feyenoord-doelman vertrekt