Elftal van de Week speelronde 3: PSV hofleverancier na zevenklapper

PSV wint ruim van Almere City, Feyenoord speelt gelijk tegen Sparta en FC Groningen blijft nog ongeslagen; drie wedstrijden die centraal staan in het derde Elftal van de Week in de Eredivisie. Wie blonken er uit in speelronde 3?

Met vier spelers in PSV hofleverancier van hét elftal van deze week. Ryan Flamingo was goed voor een assist, terwijl Hirving Lozano dit combineerde met nog een doelpunt. Daarnaast waren Malik Tillman en Luuk de Jong nog goed voor een treffer, tijdens de 1-7-overwinning in Almere.

Ondanks het 1-1-gelijkspel op Het Kasteel, zien we nog twee sterkhouders van Feyenoord terug. Dávid Hancko en Quinten Timber waren belangrijk tijdens de gelijkmaker bij Sparta-Feyenoord. Ook is er plek voor een Spartaan, zo staat Boyd Reith in de verdediging.

Door zijn houdini-act bij NAC-FC Utrecht, de bezoekers draaien de wedstrijd in Breda compleet om, is er ook een plekje in het elftal voor Noah Ohio. Als invaller zorgde hij in de eerste en zesde minuut van de blessuretijd voor de twee winnende treffers: 1-2.