Opstelling Feyenoord tegen FC Volendam: eerste basisplaats voor Milambo

Feyenoord begint donderdagavond tegen FC Volendam met Antoni Milambo in de basis. De achttienjarige middenvelder maakt zijn basisdebuut voor de Rotterdammers.

Milambo is de vervanger van Calvin Stengs, die door blessureleed ontbreekt. De jongeling krijgt de voorkeur boven Ramiz Zerrouki, die afgelopen zondag in de verloren topper tegen PSV (1-2) nog in de basis begon. De Algerijn moet tegen FC Volendam genoegen nemen met een plek op de reservebank. Milambo vormt het middenveld met Mats Wieffer en Quinten Timber.

Eerder deze week werd al bekend dat Quilindschy Hartman niet inzetbaar is tegen FC Volendam. De linksback kwam tegen PSV hard in botsing met Jordan Teze en liep daarbij een lichte hersenschudding op. Marcos López is zijn vervanger. In de achterhoede zien we verder Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner en Dávid Hancko terug.

Voorin is er een basisplek weggelegd voor Yankuba Minteh, die tegen Atlético Madrid en PSV als invaller in actie kwam. De Gambiaan moet samen met Santiago Giménez en Luka Ivanusec voor de goals gaan zorgen. Feyenoord en FC Volendam trappen om 21.00 uur af in De Kuip. Het Eredivisie-duel staat onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, López; Wieffer, Milambo, Timber; Minteh, Gimenez, Ivanusec

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Feyenoord - FC Volendam’

Arne Slot spreekt zich uit over eventuele versterkingen in januari

VIDEO GOAL: Giménez en Paixao beslissen wedstrijd in blessuretijd (3-1)

Feyenoord kruipt door het oog van de naald tegen FC Volendam

Het Legioen zeer ontevreden na eerste helft tegen FC Volendam: "#Slotout"

VIDEO GOAL: Feyenoord geeft voorsprong snel uit handen door wereldgoal Zeefuik (1-1)

'Wieffer verschijnt op radar van Europese topclub'