Dit zijn de spelersvrouwen van de Oranje-spelers

De spelers van het Nederlands Elftal kennen we wel, maar wie zijn de vrouwen en vriendinnen achter deze bekende namen? Een overzicht van de spelersvrouwen, vriendinnen van de Oranje-voetballers. De WAG's van Oranje.

Van de eindtoernooien kennen we vanuit het verleden Yolanthe, als vrouw van Wesley Sneijder en Sylvie Meis, de inmiddels ook ex van Rafael van der Vaart. Hier een overzicht van de huidige liefdes van Oranje.

Spelersvrouwen Nederlands elftal op het EK

Archief: Sophie Zenden, vrouw van John Heitinga en Yolanthe Cabau, de ex van Wesley Sneijder

Yolanthe Cabau Nederlands Elftal Wesley Sneijder Sophie Zenden Heitinga

Wat is een WAG, spelersvrouw?

Een voetbalvrouw is de vrouw of vriendin van een voetbalspeler. Dit zijn de mooiste voetbalvrouwen.

Spelersvrouwen doelmannen Oranje

Wie is de vrouw van Mark Flekken?

Mark Flekken speelt zich op latere leeftijd in de kijker bij Oranje. De doelman trouwt eerder met zijn vriendin, Dannee Flekken. Het tweetal heeft twee kinderen: Noé en Liva.

Heeft Bart Verbruggen een relatie?

Bart Verbruggen maakt op 23 oktober 2023 zijn debuut voor Oranje, gaat mee naar het EK 2024 en is daar zelfs nummer één. Op dit moment is Bart Verbruggen naar verluidt nog single.

Wie is de vriendin van Justin Bijlow?

Justin Bijlow heeft zich de laatste jaren flink ontwikkeld. Hij is een ware sluitpost voor Feyenoord en wordt daarom ook geselecteerd voor Oranje. Zijn vriendin heet Dayenne Huipen. Samen heeft het tweetal één kindje, dochtertje Dahlia.

Spelersvrouwen verdedigers Oranje

Wie is de vriendin van Matthijs de Ligt?

Als dochter van oud-voetballer Keje Molenaar, is AnneKee niet onbekend in het voetbalwereldje. Net zoals haar vader heeft zij een zwak voor Ajax. AnneKee is de vriendin van Bayern München- en Oranje-verdediger Matthijs de Ligt.

Wie is de vrouw van Virgil van Dijk?

De captain van het Nederlands elftal is getrouwd met Rike Nooitgedagt. De twee hebben al jaren een relatie. Toen Virgil verkaste naar Schotland om bij Celtic te gaan voetballen, ging zijn vriendin met hem mee en de rest is historie. 

Wie is de vriendin van Micky van de Ven?

Micky van de Ven bekroonde een topseizoen bij Tottenham Hotspur met een plekje in de selectie van Oranje. De 23-jarige centrumverdediger vormt een koppel met Sterre van Bakel, die hem volgens social media van gezelschap voorziet in Londen.

Wie is de vrouw van Nathan Aké?

Kaylee Ramman is de vrouw van Nathan Aké. De speler van Manchester City heeft al sinds 2011 een relatie met haar en de twee verwelkomde onlangs hun eerste kindje samen. Dit is de vrouw van Nathan Aké.

Wie is de vriendin van Stefan de Vrij?

Doina Turcanu is de vriendin van Stefan de Vrij, speler van het Nederlands Elfal, Inter en voorheen Feyenoord. Zijn partner komt uit Moldavië.

Wie is de vriendin van Denzel Dumfries?

Jaimy Kenswiel is de partner van Denzel Dumfries, speler van Internazionale en het Nederlands elftal. De twee hebben al jarenlang een relatie, bekijk de foto's van Jaimy Kenswiel.

Wie is de vriendin van Ian Maatsen?

Ian Maatsen speelt bij Borussia Dortmund en speelde zich in de kijker bij Oranje. Maatsen krijgt vanaf de tribunes steun van zijn vriendin Emely Tuinder.

Heeft Jeremie Frimpong een relatie?

Jeremie Frimpong maakte eerder zijn debuut voor het Nederlands Elftal. De huidige rechtsback van Bayer Leverkusen is begonnen aan een sterk seizoen en dat is ook de bondscoach niet ontgaan. Frimpong is momenteel zover bekend single.

Wie is de vrouw van Daley Blind?

Oranje-international Daley Blind en Candy-Rae vormen een gelukkig stel. Sinds juni 2019 zijn ze getrouwd. Candy-Rea Fleur was danseres. Inmiddels hebben de twee al kinderen. Begin 2021 werden Candy-Rae en Daley ouders van een meisje: Lemae Lourdes. In 2019 werd zoontje Lowen Dace geboren. In mei 2024 wordt duidelijk dat ook kindje nummer drie op komst is.

Heef Lutsharel Geertruida een relatie?

Lutsharel Geertruida heeft zich bij Feyenoord niet alleen in de kijker gespeeld bij topclubs uit het buitenland, maar ook bij Oranje. De verdediger kwam tot dusver tot zeven interlands. Het is niet bekend of hij op dit moment een vriendin heeft, dus het lijkt er op dat Geertruida vrijgezel is. 

Spelersvrouwen middenvelders Oranje

Wie is de vriendin van Georginio Wijnaldum?

Mirella Pereira is de vriendin van Georginio Wijnaldum. De twee zijn sinds 2017 samen en kregen twee zoontjes. Voordat Wijnaldum een relatie met Pereira aanging, was hij samen met Virginia Braaf. Met haar kreeg hij twee dochters.

Wie is de vriendin van Jerdy Schouten?

Jerdy Schouten woont samen met zijn vriendin Kirsten Zuidgeest. Zij wonen samen in Eindhoven, maar zijn niet op elkaar aangewezen, want er loopt ook een hondje in huis genaamd Monty. Dít is zijn knappe vriendin.

Wie is de vriendin van Joey Veerman?

Joey Veerman hoopt zich op het EK extra in de kijker te spelen bij internationale topclubs, zo aast de middenvelder van PSV op een transfer. Mocht dit er van komen, dan zal zijn vriendin Chantalle Schilder, met hem meeverhuizen.

Wie is de vrouw van Tijjani Reijnders?

Alle ogen zijn gericht op Tijani Reijnders tijdens het EK 2024. De middenvelder is een sensatie bij Oranje en laat ook bij AC Milan goed spel zien. In 2022 trouwde Reijnders met Marina Gourgis. De twee mochten op 3 maart 2024 hun eerste kind verwelkomen.

Spelersvrouwen aanvallers Oranje

Heeft Brian Brobbey een relatie?

Brian Brobbey kent een sterk seizoen bij een matig Ajax. De spits moest eerder afhaken bij Oranje vanwege een blessure, maar zal gezien zijn vorm meegaan naar het EK. In een interview met Hans Kraay liet Brobbey in 2023 weten een vriendin te hebben. Het is niet bekend wie de vriendin van Brian Brobbey is.

Wie is de vrouw van Wout Weghorst?

Nikki van Esch is al jaren de levenspartner van Wout Weghorst. De twee kennen elkaar vanaf de middelbare school en hebben ondertussen drie kinderen samen.

Heeft Xavi Simons een relatie?

Xavi Simons is bezig aan een seizoen bij RB Leipzig. De aanvallende middenvelder werd opgeroepen voor het Nederlands Elftal voor het WK 2022 in Qatar en is ook bij het EK 2024 weer van de partij. Momenteel is de talentvolle voetballer nog vrijgezel. 

Wie is de vriendin van Steven Bergwijn?

Steven Bergwijn speelt momenteel bij Ajax en hoopt ook mee te gaan naar het EK. De bloedmooie Sem Smit is de vriendin van Stevie, en het paar hebben samen ook een kindje. Bergwijn werd in negen maanden tijd zelfs twee keer vader nadat een andere vrouw ook van zijn kind beviel. 

Wie is de vriendin van Cody Gakpo?

Cody Gakpo is uitgegroeid tot een bepalende aanvaller van Liverpool. De talentvolle vleugelaanvaller maakt indruk binnen de lijnen, maar doet dat ook buiten de lijnen. Noa van der Bij is de knappe vriendin van Gakpo!

Wie is de vriendin van Donyell Malen?

Donyell Malen is bij Borussia Dortmund weer helemaal opgeleefd. De aanvaller heeft zijn succes mogelijk deels te danken aan zijn beeldschone vrouw; Delisha Chanayla Malen. Donyell Malen kreeg eerder een kind met zijn vrouw Delisha Malen.

Wie is de vriendin van Memphis Depay?

Memphis Depay is niet meer weg te denken uit Oranje. De spits zal dit EK wel meer concurrentie hebben, maar hoopt alsnog vaak te kunnen starten. Memphis is ondanks zijn status nogsteeds vrijgezel.

Wie is de vriendin van Joshua Zirkzee?

Door diverse afmeldingen, mag Joshua Zirkzee zich alsnog melden voor het EK in Duitsland. De spits van Bologna krijgt daar steun van zijn vriendin Celina Kerr.

Overige spelersvrouwen Oranje-internationals

Wie is de vriendin van Quilinschdy Hartman?

Kristy Willemstijn is de vriendin van Quilindschy Hartman. De linksachter van Feyenoord kent een sterk seizoen en speelde zich eerder al in de kijker van Oranje. Door een blessure gaat er een streep door het EK. Hartman kan rekenen op support van zijn knappe vriendin.

Wie is de vriendin van Quinten Timber?

Quinten Timber heeft het naar zijn zin bij Feyenoord en werd eerder ook bij Oranje gehaald. De middenvelder kan in de zomer een toptransfer maken en kan dat gaan doen met de beeldschone Eva Strijers aan zijn zijde, zo hebben de twee een relatie met elkaar. Deze zomer zit Timber thuis op de bank, na het mislopen van het EK.

Wie is de vriendin van Teun Koopmeiners?

Teun Koopmeiners is bezig aan zijn derde seizoen in Italië bij Atalanta. Door zijn goede prestaties kan hij een transfer naar Juventus maken. Koopmeiners heeft momenteel een relatie met Rosa Schmidt.

Wie is de vriendin van Frenkie De Jong?

Mikky Kiemeney kennen we natuurlijk allemaal als het beeldschone liefje van voormalig Ajax-speler Frenkie de Jong met wie ze al een tijdje een relatie heeft en ondertussen verloofd mee is.

Wie is de vriendin van Mats Wieffer?

Mats Wieffer heeft zich bij Feyenoord in de kijker gespeeld bij de internationale top. Aankomend EK zal hij zich moeten bewijzen voor Oranje. De middenvelder heeft een relatie met de knappe Lola Rozenberg en kan rekenen op haar support.

Wie is de vriendin van Marten de Roon?

Marten de Roon is al een aantal jaren betrokken bij het Nederlands Elftal. Over zijn vrouw, Ricarda de Roon, is niet veel bekend maar het stel heeft wel drie kinderen samen. 

Wie is de vriendin van Kenneth Taylor?

Kenneth Taylor ging meet met Oranje naar het WK van 2022, maar zit sindsdien niet altijd meer bij de selectie van bondscoach Ronald Koeman. Zijn vriendin Jade Anna zal hem hoe dan ook toejuichen.

Wie is de vriendin van Noa Lang?

Noa Lang hoopt op tijd fit te zijn voor aankomend EK. De vleugelaanvaller speelde eerst bij Ajax, maar verkaste vanuit Amsterdam naar Brugge en speelt inmiddels bij PSV. Daar is hij uitgegroeid tot sterkhouder en Oranje-international. Blossom de Weerd is de vriendin van Noa Lang.

Feyenoord-doelman vertrekt