Dit zijn de spelersvrouwen van de Oranje-spelers

De spelers van het Nederlands Elftal kennen we wel, maar wie zijn de vrouwen en vriendinnen achter deze bekende namen? Een overzicht van de spelersvrouwen, vriendinnen van de Oranje-voetballers. De WAG's van Oranje.

Van de eindtoernooien kennen we vanuit het verleden Yolanthe, als vrouw van Wesley Sneijder en Sylvie Meis, de inmiddels ook ex van Rafael van der Vaart. Hier een overzicht van de huidige liefdes van Oranje.

Spelersvrouwen Nederlands eltal

Archief: Sophie Zenden, vrouw van John Heitinga en Yolanthe Cabau, de ex van Wesley Sneijder

Yolanthe Cabau Nederlands Elftal Wesley Sneijder Sophie Zenden Heitinga

Vrouw Ronald Koeman

De bondscoach van Oranje is getrouwd met Bartina Koeman. De huwelijksvoltrekking vond plaats in 1985. Dat Koeman veel steun krijgt en ook geeft aan zijn vrouw werd duidelijk toen er in 2010 borstkanker werd geconstateerd bij Bartina. In interviews spraken ze over de heftige periode en gelukkig wist ze de ziekte te overwinnen.

Vrouw Mark Flekken

Mark Flekken speelde zich op latere leeftijd in de kijker bij Oranje en lijkt de nummer 1 plek onder de lat te hebben gewonnen. De doelman trouwde eerder met zijn vriendin, Dannee Flekken.

Vriendin Justin Bijlow

Justin Bijlow heeft zich de laatste jaren flink ontwikkeld. Hij is een ware sluitpost voor Feyenoord en werd daarom ook geselecteerd voor Oranje. Zijn vriendin heet Dayenne Huipen.

Bart Verbruggen

Bart Verbruggen maakte op 23 oktober 2023 zijn debuut voor Oranje en zal hoogstwaarschijnlijk ook megaan naar het EK. Hij zal de strijd aan moeten gaan met Justin Bijlow en Mark Flekken onder de lat. Op dit moment is Bart Verbruggen naar verluidt nog single.

Vriendin Marco Bizot

Marco Bizot maakte in 2020 zijn debuut voor Oranje, maar verdween in 2021 uit de selectie. In 2024 werd hij voor het eerst weer opgeroepen. In 2018 had hij een relatie met Nancy Roemer, onbekend is of de twee nog steeds samen zijn.

Vriendin Matthijs de Ligt

Als dochter van oud-voetballer Keje Molenaar, is AnneKee niet onbekend in het voetbalwereldje. Net zoals haar vader heeft zij een zwak voor Ajax. AnneKee is de vriendin van Bayern München- en Oranje-verdediger Matthijs de Ligt.

Vriendin Virgil van Dijk

De captain van het Nederlands elftal is getrouwd met Rike Nooitgedagt. De twee hebben al jaren een relatie. Toen Virgil verkaste naar Schotland om bij Celtic te gaan voetballen, ging zijn vriendin met hem mee en de rest is historie. 

Vriendin Stefan de Vrij

Doina Turcanu is de vriendin van Stefan de Vrij, speler van het Nederlands Elfal, Inter en voorheen Feyenoord.

Vriendin Denzel Dumfries

Jaimy Kenswiel is de partner van Denzel Dumfries, speler van Internazionale en het Nederlands elftal. De twee hebben al jarenlang een relatie, bekijk de foto's van Jaimy Kenswiel.

Vrouw Nathan Aké

Kaylee Ramman is de vrouw van Nathan Aké. De speler van Manchester City heeft al sinds 2011 een relatie met haar en de twee verwelkomde onlangs hun eerste kindje samen. Foto's van de vrouw van Nathan Aké.

Vrouw Daley Blind

Ajax-speler en Oranje-international Daley Blind en Candy-Rae vormen een gelukkig stel. Sinds juni 2019 zijn ze getrouwd. Candy-Rea Fleur was danseres. Inmiddels hebben de twee al kinderen. 

Begin 2021 werden Candy-Rae en Daley ouders van een meisje: Lemae Lourdes. In 2019 werd zoontje Lowen Dace geboren.

Lutsharel Geertruida

Lutsharel Geertruida heeft zich bij Feyenoord niet alleen in de kijker gespeeld bij topclubs uit het buitenland, maar ook bij Oranje. De verdediger kwam tot dusver tot zeven interlands. Het is niet bekend of hij op dit moment een vriendin heeft, dus het lijkt er op dat Geertruida vrijgezel is.

Jurriën Timber

Timber maakte een mooie transfer naar Arsenal, maar komt niet aan spelen toe vanwege een blessure. Hoewel hij nu nog geblesseerd is, kan hij mogelijk nog mee naar het EK. Momenteel is het niet bekend of Timber een relatie heeft. 

Jeremie Frimpong

Jeremie Frimpong maakte eerder zijn debuut voor het Nederlands Elftal. De huidige rechtsback van Bayer Leverkusen is begonnen aan een sterk seizoen en dat is ook de bondscoach niet ontgaan. Frimpong is momenteel zover bekend single.

Vriendin Quilinschdy Hartman

Kristy Willemstijn is de vriendin van Quilindschy Hartman. De linksachter van Feyenoord kent een sterk seizoen en speelde zich eerder al in de kijker van Oranje. Hartman kan rekenen op support van zijn knappe vriendin.

Vriendin Steven Berghuis

De international is gelukkig in de liefde Steven Berghuis heeft een relatie met Nadine Bamberger, de dochter van Lesley Bamberger. De schoonvader van Steven Berghuis is de eigenaar van Kroonenberg Groep (en geldschieter van Almere City FC).

Vriendin Quinten Timber

Quinten Timber heeft het naar zijn zin bij Feyenoord en werd eerder ook bij Oranje gehaald. De middenvelder kan in de zomer een toptransfer maken en kan dat gaan doen met de beeldschone Eva Strijers aan zijn zijde, zo hebben de twee een relatie met elkaar.

Vriendin Teun Koopmeiners

Teun Koopmeiners is bezig aan zijn derde seizoen in Italië bij Atalanta. Door zijn goede prestaties kan hij een transfer naar Juventus maken. Koopmeiners heeft momenteel een relatie met Rosa Schmidt.

Vriendin Frenkie de Jong

Mikky Kiemeney kennen we natuurlijk allemaal als het beeldschone liefje van voormalig Ajax-speler Frenkie de Jong met wie ze al een tijdje een relatie heeft en ondertussen verloofd mee is.

Vriendin Mats Wieffer

Mats Wieffer heeft zich bij Feyenoord in de kijker gespeeld bij de internationale top. Aankomend EK zal hij zich moeten bewijzen voor Oranje. De middenvelder heeft een relatie met de knappe Lola Rozenberg en kan rekenen op haar support.

Vriendin Georginio Wijnaldum

Mirella Pereira is de vriendin van Georginio Wijnaldum. De twee zijn sinds 2017 samen en kregen twee zoontjes. Voordat Wijnaldum een relatie met Pereira aanging, was hij samen met Virginia Braaf. Met haar kreeg hij twee dochters.

Vrouw Jerdy Schouten

Jerdy Schouten woont samen met zijn vriendin Kirsten Zuidgeest. Zij wonen samen in Eindhoven, maar zijn niet op elkaar aangewezen, want er loopt ook een hondje in huis genaamd Monty. Dít is zijn knappe vriendin.

Vrouw Joey Veerman

Joey Veerman hoopt zich op het EK extra in de kijker te spelen bij internationale topclubs, zo aast de middenvelder van PSV op een transfer. Mocht dit er van komen, dan zal zijn vriendin Chantalle Schilder, met hem meeverhuizen.

Vrouw Tijjani Reijnders

Alle ogen zijn gericht op Tijani Reijnders tijdens het EK 2024. De middenvelder is een sensatie bij Oranje en laat ook bij AC Milan goed spel zien. In 2022 trouwde Reijnders met Marina Gourgis. De twee mochten op 3 maart 2024 hun eerste kind verwelkomen.

Vrouw Marten de Roon 

Marten de Roon is al een aantal jaren betrokken bij het Nederlands Elftal. Over zijn vrouw, Ricarda de Roon, is niet veel bekend maar het stel heeft wel drie kinderen samen. 

Xavi Simons

Xavi Simons is bezig aan een seizoen bij RB Leipzig. De aanvallende middenvelder werd opgeroepen voor het Nederlands Elftal voor het WK 2022 in Qatar en is ook bij het EK weer van de partij. Momenteel is de talentvolle voetballer nog vrijgezel. 

Vriendin Kenneth Taylor

Kenneth Taylor ging meet met Oranje naar het WK van 2022, maar zit sindsdien niet altijd meer bij de selectie van bondscoach Ronald Koeman. Mogelijk dat hij bij goed spel in Jong Oranje en Ajax, alsnog meegaat naar het EK. Zijn vriendin Jade Anna zal hem hoe dan ook toejuichen.

Vriendin Brian Brobbey

Brian Brobbey kent een sterk seizoen bij een matig Ajax. De spits moest eerder afhaken bij Oranje vanwege een blessure, maar zal gezien zijn vorm meegaan naar het EK. In een interview met Hans Kraay liet Brobbey in 2023 weten een vriendin te hebben. Het is niet bekend wie de vriendin van Brian Brobbey is.

Vriendin Wout Weghorst

Nikki van Esch is al jaren de levenspartner van Wout Weghorst. De twee kennen elkaar vanaf de middelbare school en hebben ondertussen drie kinderen samen.

Vriendin Steven Bergwijn

Steven Bergwijn speelt momenteel bij Ajax en hoopt ook mee te gaan naar het EK. De bloedmooie Sem Smit is de vriendin van Stevie, en het paar hebben samen ook een kindje. Bergwijn werd in negen maanden tijd zelfs twee keer vader nadat een andere vrouw ook van zijn kind beviel. 

Vriendin Noa Lang

Noa Lang hoopt op tijd fit te zijn voor aankomend EK. De vleugelaanvaller speelde eerst bij Ajax, maar verkaste vanuit Amsterdam naar Brugge en speelt inmiddels bij PSV. Daar is hij uitgegroeid tot sterkhouder en Oranje-international. Blossom de Weerd is de vriendin van Noa Lang.

Vriendin Cody Gakpo

Cody Gakpo is uitgegroeid tot een bepalende aanvaller van Liverpool. De talentvolle vleugelaanvaller maakt indruk binnen de lijnen, maar doet dat ook buiten de lijnen. Noa van der Bij is de knappe vriendin van Gakpo!

Vrouw Donyell Malen

Donyell Malen is bij Borussia Dortmund weer helemaal opgeleefd. De aanvaller heeft zijn succes mogelijk deels te danken aan zijn beeldschone vrouw; Delisha Chanayla Malen. Donyell Malen kreeg eerder een kind met zijn vrouw Delisha Malen.

Memphis Depay

Memphis Depay is niet meer weg te denken uit Oranje. De spits zal dit EK wel meer concurrentie hebben, maar hoopt alsnog vaak te kunnen starten. Memphis is ondanks zijn status nogsteeds vrijgezel.

Voetbalvrouwen

Een voetbalvrouw is de vrouw of vriendin van een voetbalspeler. Dit zijn de mooiste voetbalvrouwen.