Dit is de vriendin van Memphis Depay

Memphis Depay is een opvallende speler binnen het Nederlands voetbalelftal. En dat heeft niet alleen met zijn sportprestaties te maken. 

Zijn manier van juichen, de zweetband die hij sinds de voorbereiding op het EK voetbal in Duitsland draagt. Maar hoewel de aanvaller van Atletico Madrid excentriek is, weten we maar weinig over zijn liefdesleven. Hoewel..

Liefdesleven Memphis Depay

De aanvaller - die om deze opvallende reden niet met zijn achternaam maar met zijn voornaam op zijn shirt speelt - viel in 2023 op toen hij persoonlijke beelden deelde met de Spaanse Coral Gutiérrez. Deze beelden zijn echter snel weer van het internet gehaald, wat wijst op een mogelijke breuk in hun relatie.

Dit is de huidige vriendin van Memphis Depay

In een verder verleden had Memphis een relatie met Lori Harvey, de dochter van de Amerikaanse komiek Steve Harvey. Deze relatie eindigde echter, waarna hij verliefd werd op het Zweedse model Yasminé Aisha Khalifa Holmgren. Hoewel Memphis zijn relaties zelden publiekelijk bevestigt, lijkt het erop dat Yasminé momenteel aan zijn zijde staat.

Yasminé, 26 jaar oud, werkt voornamelijk vanuit Stockholm en Londen en is een voormalig liefje van de Britse rapper Stormzy, evenals een model voor Victoria's Secret.

Vriendin blij met zweetbandje Memphis Depay

De relatie van Memphis kwam recent nog ter sprake tijdens een discussie over zijn zweetband, die veel aandacht kreeg in de media. Memphis liet zich niet van de wijs brengen door de controverse en merkte op dat zijn vriendin de zweetband stijlvol vindt. Hij verklaarde verder: "Mijn vriendin vindt die zweetband mooi staan. Geweldig toch? Het is een nieuwe look en ik voel me er goed bij."

Feyenoord-doelman vertrekt