Wie is Blossom Blue, de vriendin van Noa Lang en mama van Navy Livai?

Noa Lang is al weer even speelachtig bij PSV en heeft het goed naar zijn zin in Eindhoven. De vleugelspeler keerde in de zomer van 2023 terug in Nederland en deed dat samen met zijn vriendin en zoontje. Lang werd op dinsdag 25 april 2023, vader van een zoontje. De jongen kreeg de opvallende naam Navy Livai en voor de PSV'er werd het samen met zijn vriendin Blossom Blue hun eerste kindje. Lang zette ook meteen een grote tattoo van de naam van zijn zoontje op zijn lichaam.

Vriendin en zoontje Noa Lang

Veel is er niet gekend over het privéleven van Noa Lang, maar we weten wel wie zijn vriendin is: Blossom de Weerd, ofwel Blossom Blue. De speler van PSV maakte in 2013 een gevoelige transfer van Feyenoord naar de grote rivaal Ajax, waar hij vermoedelijk zijn huidige vriendin leerde kennen. In Amsterdam liep Lang namelijk zijn vriendin Blossom de Weerd tegen het lijf. Tegenwoordig is Noa Lang nog altijd gelukkig samen met deze knappe dame en eind april 2023 werden ze dus de trotse ouders van zoontje Navy Livai. Overigens mag de zus van Noa Lang, Kyara Joëlla er ook zijn.

Wie is de vriendin van Noa Lang?

  • Naam: Blossom de Weerd
  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Blossom heeft een dochtertje uit een vorige relatie

Foto's van Blossom Blue, de vriendin van Noa Lang

Foto Blossom Blue De Weerd Vriendin Noa LangFoto: Facebook Blossom

Foto Blossom Blue De Weerd Vriendin Noa Lang

Foto: Facebook Blossom

Video's van Noa Lang en Blossom

@blossky New chapter ❤️🤍 #psv#eindhoven♬ Popular - Music from the HBO Original Series - The Weeknd & Madonna
@blossky

Tortilla slap 🤣

♬ Doja - Central Cee
@blossky 🇳🇱🧡 #fifaworldcup2022#qatar♬ som original - ys4

Noa Lang ruzie met vriendin

In de documentaire Lastpak, kreeg Noa Lang veel kritiek over zich heen. Dit vanwege zijn taalgebruik naar zijn vriendin toe. Op beelden is te zien hoe de twee in de huiskamer een discussie hebben. “Broer! En dan? Ik praat over voetbalschoenen, man. Gek. Vriend, zonder die voetbalschoenen was ik niet eens op een WK. Ik heb toch goede voetbalschoenen nodig, of wat?”

@lachenengaan#noalang#psv#clubbrugge#noa#docu#vandaaginside#voetbalzone#eredivisie#noalang♬ origineel geluid - LachenEnGaan

Spelersvrouwen

De vriendin van Noa Lang schaart zich bij een bijzonder rijtje spelersvrouwen: De spelersvrouwen van de sterren van het Nederlands elftal.