Transfernieuws Feyenoord: 'Club overweegt komst Amerikaan, Minteh mogelijk terug naar Newcastle’

Feyenoord zal zich in de winter gaan roeren op de transfermarkt en wil mogelijk Chris Richards aan de selectie toevoegen, zo meldt 19808. Daarnaast verliezen de Rotterdammers mogelijk een speler. Volgens The Telegraph onderzoekt Newcastle United of het Yankuba Minteh in de winter kan terughalen. 

Richards is een verdediger die uitkomt in de Premier League. De Amerikaans International speelt momenteel voor Crystal Palace, maar komt amper aan spelen toe. Afgelopen zomer maakte de 23-jarige verdediger nog voor 12 miljoen euro de overstap van Bayern München naar de club uit Londen. Feyenoord zou de speler kunnen huren, terwijl 1908 ook een optie tot koop noemt. PSV zou ook achter de diensten van de centrale verdediger aanzitten. 

Volgens The Telegraph onderzoekt Newcastle United de mogelijkheid om Yankuba Minteh terug te halen uit zijn huurperiode bij Feyenoord. De club uit Engeland heeft veel geblesseerde spelers en mag vanwege regelgeving geen nieuwe spelers kopen in de winter. Hierop lijkt Minteh een interessante optie. Opvallend is wel dat de club uit Engeland geen terugroepoptie in het huurcontract met Feyenoord heeft opgenomen. Newcastle hoopt een mogelijke deal alsnog te bereiken vanwege de goede relatie tussen beide clubs.