Feyenoord heeft beet: 'Principeakkoord bereikt met verdediger van Brighton'

Antef Tsoungui komt op korte termijn richting Rotterdam om zijn contract te gaan tekenen, zo meldt het doorgaans betrouwbare 1908. De 20-jarige centrale verdediger komt transfervrij over van Brighton & Hove Albion en zal door Feyenoord voorlopig ondergebracht worden bij FC Dordrecht.

Slechte verhuurperiode in België

Afgelopen januari werd Tsoungui uitgeleend aan Lommel SK. Lang duurde die verhuurperiode echter niet. De samenwerking tussen de Belg en Lommel werd na anderhalve maand beëindigd. De nummer zeven van de Challenger Pro League kwam toen met dit statement: "Na 5 optredens in de Challenger Pro League voor Lommel SK, zijn we met Antef Tsoungui overeengekomen dat hij andere opties zal onderzoeken om zijn professionele voetbalcarrière voort te zetten. We willen Antef bedanken voor zijn inspanningen en prestaties tijdens zijn periode bij de club en we wensen hem veel succes in de toekomst."

Nieuwe kans via FC Dordrecht

De nieuwe toekomst van de transfervrije verdediger ligt bij Feyenoord. Tsoungui wordt eerst voor waarschijnlijk een seizoen uitgeleend aan FC Dordrecht, waardoor hij zijn carrière een nieuw leven in kan blazen. Mocht dit succesvol worden bevonden, kan hij door Feyenoord naar de stadionclub gehaald worden.

Net binnen