'Atlético wil terugkeren voor Feyenoorder, Griezmann wilde speler overtuigen'

Atlético Madrid heeft tijdens de afgelopen transferperiode een serieuze poging ondernomen om Mats Wieffer weg te halen bij Feyenoord. Marcel van der Kraan, clubwatcher voor De Telegraaf, onthulde in de podcast Kick-Off de interesse van de club in de 24-jarige middenvelder.

Ondanks de belangstelling van Atlético, blijft Wieffer voorlopig bij Feyenoord. Na het bekerduel met AZ (2-0) bevestigde Wieffer dat de Spaanse club geïnteresseerd was, maar een akkoord bleef uit. Van der Kraan benadrukt echter dat Atlético in de zomer opnieuw zal proberen. "Dennis te Kloese weet dat Alético Madrid in de zomer opnieuw gaat aankloppen."

'Griezmann wilde Wieffer overtuigen'

De Spaanse grootmacht maakte Wieffer tot een topprioriteit, met zelfs inmenging van trainer Diego Simeone en Antoine Griezmann. "De interesse was zo groot, dat trainer Diego Simeone en Antoine Griezmann zich ermee bemoeid hebben", stelt Van der Kraan. "Als dat soort mensen zich allemaal in de strijd gooien om een speler te overtuigen... Ik heb begrepen dat Griezmann echt zijn best heeft gedaan om Wieffer te overtuigen."