'Gewilde' Onana ontevreden met eerste voorstel voor contractverlenging: "Slecht bod"

'Gewilde' Onana ontevreden met eerste voorstel voor contractverlenging: "Slecht bod"

André Onana is niet blij met het voorstel van Ajax voor een contractverlenging. De doelman ligt tot 2018 vast in Amsterdam, maar de teleurstelling over het eerste bod van de club voor een langer verblijf is groot. Dat zegt Onana's zaakwaarnemer Albert Botines tegen De Telegraaf.

Onana en Botines zijn ervan overtuigd dat het voor de 21-jarige Kameroener het beste is nog even in Amsterdam te blijven, maar dan moet Ajax wel serieus laten merken dat óók te willen: "Het was een slecht eerste bod." De handelswijze van directeur voetbalzaken Marc Overmars wordt in twijfel getrokken door Botines: "Marc Overmars was sneller en slimmer dan andere technisch directeuren toen hij André bij FC Barcelona wist los te weken. Maar nu is hij vrij laat met onderhandelen begonnen, pas drie weken geleden."

Topclubs uit diverse landen zouden de zaakwaarnemer op het hart hebben gedrukt Onana geen nieuwe verbintenis bij Ajax te laten tekenen, maar de keeper en zijn agent zullen de Amsterdammers vermoedelijk spoedig een tegenvoorstel doen.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers