Oud-Ajacied Dusan Tadic geraakt door voorwerp vanuit publiek

De Turkse clash tussen Trabzonspor en Fenerbahçe op zondagavond werd overschaduwd door ernstige onrust. Fans van Trabzonspor bleven verschillende voorwerpen op het veld gooien, waardoor de wedstrijd herhaaldelijk werd onderbroken.

Trabzonspor - Fenerbahçe ontspoort: Dusan Tadic geraakt door voorwerp

dusan tadic naar de grond nadat hij geraakt werd door een voorwerp vanuit het publiek

Oud-Ajacied Dusan Tadic werd eenmaal geraakt door een van deze voorwerpen. Vooral volle bekers werden herhaaldelijk richting het speelveld gegooid, terwijl Fenerbahçe een 0-2 voorsprong koesterde.

Na 55 minuten spelen ging Tadic naar de grond, zijn handen naar zijn hoofd grijpend. Het gefrustreerde thuispubliek ging zelfs zo ver dat ze vuurwerk op het veld lanceerden. Het vuurwerk belandde in het strafschopgebied en werd verrassend rustig door Fenerbahçe's İsmail Yüksek van het veld verwijderd.

Scheidsrechter grijpt niet in

De commentator van Ziggo Sport uitte zijn verbazing over het feit dat de wedstrijd 'normaal' doorging. "Men praat altijd over het gepassioneerde publiek in Turkije, de intense sfeer, noem het maar op. Het lijkt hierbij te horen, maar het is absoluut verwerpelijk. De scheidsrechter durfde niet in te grijpen."

Fenerbahçe wint dankzij twee assists Tadic

Fenerbahçe leidde met 0-2 dankzij twee doelpunten van Fred, beide met een assist van Dusan Tadic. Na de ongeregeldheden wist Trabzonspor terug te komen tot 2-2 met treffers van Enis Bardhi en Trézéguet, maar uiteindelijk zorgde Michy Batshuayi voor de winnende treffer, waarmee Fenerbahçe met 2-3 zegevierde.

Fenerbahçe zorgt vaker voor kortsluiting bij fans

De passie van Turkse voetbalfans is bijna spreekwoordelijk. Soms is zelfs een overwinning niet genoeg voor feestvreugde. Dat zagen we toen deze Turkse voetbalfan letterlijk kortsluiting veroorzaakte.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl