Cocu trots: "Vanuit onze jeugd zitten er een paar jongens aan te komen"

Cocu trots: "Vanuit onze jeugd zitten er een paar jongens aan te komen"

Omdat PSV hoogstwaarschijnlijk derde zal eindigen in de Eredivisie, moet er volgend seizoen zeker iets veranderen bij de ploeg uit Eindhoven. Dat weet ook manager Phillip Cocu. 

"Na het seizoen gaan we met de staf en de directie evalueren. Zoals we dat elk jaar doen", zo vertelt de oefenmeester tegenover Voetbal International. "En we gaan vooral vooruit kijken. Dat is één van de belangrijkste dingen in het voetbal. We gaan kijken hoe we het voor komend seizoen zo maximaal mogelijk kunnen invullen."

"Ook gezien de concurrentie die we hebben van buitenlandse clubs die óók spelers gaan aantrekken", zegt de oefenmeester. "Vanuit onze jeugd zitten er een paar jongens aan te komen. Ik ben bijvoorbeeld erg positief over de ontwikkeling van Sam Lammers. Steven Bergwijn is ook nog steeds een jonge jongen. En zoals altijd ga ik ook mezelf evalueren. Niet alleen met mezelf, ook met de directie. Dat moet niet afhankelijk zijn van het winnen van de Johan Cruijff Schaal of de landstitel. Als speler heb ik altijd goed naar mezelf gekeken en als coach is dat misschien wel nóg belangrijker'', aldus Cocu.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers