VIDEO GOAL: Fortuna Sittard - Heracles Almelo 1-1 (Mark Diemers)

De twee voetbalzondag van dit Eredivisieseizoen is op tumultueuze wijze gestart. Fortuna Sittard en Heracles Almelo speelden met 1-1 gelijk, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Kevin Blom keurde na inmenging van de VAR in de eerste helft een doelpunt van Heracles Almelo af, gaf geen rood aan Fortuna Sittard, en gaf voor een (onbewuste) handsbal een strafschop aan Fortuna Sittard. Mark Diemers verzilverde het buitenkansje en zette in de blessuretijd de gelijkmaker op het bord.

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘LIVE! Fortuna Sittard - Heracles Almelo: Doelpunten, hoogtepunten en samenvatting #FORHER’

Woedende Heracles-trainer heeft boodschap voor arbitrage: "Jullie hebben de wedstrijd verloren"

Kees Kwakman over arbitrage bij #forher: "Heracles is bestolen vandaag, echt een schande"