Weet Ajax De Graafschap te verslaan? Zet in en win!

Ajax neemt het in de kwartfinales van de KNVB Beker op tegen De Graafschap. De club vloog eerder uit het bekertoernooi van de Europa League en hoopt op bezoek bij De Graafschap een stap dichterbij de eindzege van de KNVB Beker te komen. Weet Ajax de club uit Doetinchem te verslaan, of zorgt De Graafschap voor een stunt? Jack's Casino zet de mooiste odds voor je op een rijtje!

Advertorial. Wat kost gokken jou? Speel bewust, 18+

Toont De Graafschap zich weer als Ajax-beul?

Bij het horen van ‘De Graafschap uit’ komt er bij menig Ajacied een naar gevoel naar boven. De club had op de laatste speelronde van het seizoen 2015/2016 aan een overwinning op bezoek bij De Graafschap genoeg voor de titel, maar zag deze in rook op gaan nadat Bart Smeets de thuispartij op De Vijverberg op 1-1 zette en Ajax daardoor van de titel af hield. Weet De Graafschap Ajax opnieuw van een prijs af te houden?

De Graafschap gaat door naar de volgende ronde (10.00)

Ajax scoort gemakkelijk tegen De Graafschap

De laatste keer dat De Graafschap van Ajax won dateert van het seizoen 1975/76. Dit laat zien dat de club uit Amsterdam topfavoriet is om de wedstrijd te winnen. De laatste twee ontmoetingen eindigen in een 1-4 en 8-0 overwinning voor Ajax. Weten de Amsterdammers er opnieuw op los te scoren in Doetinchem?

Ajax scoort meer dan 3.5 doelpunten tegen De Graafschap (2.88)

Brobbey zoekt naar doelpunt

Brian Brobbey is met 11 doelpunten in de Eredivisie de topscorer van Ajax in de competitie. In de KNVB Beker wist de spits in duels tegen FC Den Bosch en FC Twente niet het net te vinden. Scoort Brobbey tegen De Graafschap zijn eerste doelpunt van het toernooi?

Brian Brobbey scoort (1.79)