‘Defensieve leegloop dreigt voor PSV, Benítez blijft vooralsnog’

Terwijl het Nederlands elftal zich met Joey Veerman en Jerdy Schouten prepareert voor de halve finale tegen Engeland, gebeurt er veel in Eindhoven. PSV haalde al twee spelers binnenboord, maar moeten nu dealen met mogelijke vertrekkers.

Dat stelt het Eindhovens Dagblad. Zij weten echter óók dat de Eindhovenaren alle kandidaten voor een zomerse transfer een aanbod gedaan hebben, maar dat de weg naar het buitenland lonkt. Dat geldt niet voor Mauro Junior, die ogenschijnlijk ook komend seizoen in het Philips Stadion te bewonderen is.

Welke spelers gaan er vertrekken bij PSV?

Het succesjaar heeft ook nadelen en dat is vaak als het gaat over uitgaande transfers, ondanks dat deze tientallen miljoenen in het laatje brengen bij PSV. Volgens het ED zijn er drie verdedigers, die veel interesse uit het buitenland genieten: Jordan Teze, Armando Obispo en Olivier Boscagli. Bij de één is de interesse concreter dan bij de ander.

Teze denkt momenteel na over de beste stap in zijn carrière, terwijl de ‘grote competities’ overtuigd zijn van de vleugelverdediger. Het jeugdproduct heeft volgens het medium een aanbod liggen voor een contract tot medio 2028. Hetzelfde is van toepassing op Boscagli en Obispo. De Nederlander wordt gelinkt aan Duitsland, Spanje en Engeland, terwijl de Monegask moet denken over aanbiedingen vanuit de Méditerranée.

‘Benítez wil vooralsnog niet vertrekken uit Eindhoven’

Er is voor de Brabanders gelukkig ook goed nieuws, want er wordt vanuit Spanje getrokken aan doelman Walter Benítez. Atlético Madrid heeft de clubleiding van PSV laten weten in gesprek te zijn met de sluitpost en deden een aanbieding van twee miljoen euro, die resoluut van tafel geveegd werd. De Eindhovenaren denken namelijk aan dubbele cijfers, wat speelt er precies?

Feyenoord-doelman vertrekt