Schouten kan PSV verlaten: wat speelt er rond de middenvelder?

Na één seizoen moet PSV mogelijk alweer afscheid nemen van Jerdy Schouten. De middenvelder maakt een ijzersterk seizoen mee en heeft zich zo in de kijker van menig Europese gootmacht gevoetbald. Wat speelt er precies rond Schouten?

In de zomer van 2023 haalt PSV in Jerdy Schouten een vervanger van Ibrahim Sangaré in huis. De middenvelder komt voor een bedrag van vijftien miljoen euro over van Bologna.

Wat is Jerdy Schouten waard?

In mei 2024 wordt de marktwaarde van Jerdy Schouten op 28 miljoen euro geschat. De hoogste marktwaarde die de middenvelder ooit heeft gehad.

Hoeveel vraagt PSV voor Jerdy Schouten?

Naar verluidt laat PSV de middenvelder niet voor een bedrag van 'pakweg 25 miljoen' gaan, zo weet het ED te melden. De Eindhovenaren zouden de huid duur willen verkopen, waardoor er wordt gesproken over een vraagprijs van veertig tot vijftig miljoen euro.

Welke clubs hebben interesse in Jerdy Schouten?

Borussia Dortmund wordt genoemd als club met concrete interesse in Jerdy Schouten. Daarnaast valt ook de naam van Juventus, terwijl AC Milan een jaar geleden nog aan Schouten dacht.

Hoe zit het contract van Jerdy Schouten bij PSV in elkaar?

Met zijn transfer van Bologna naar PSV zette Jerdy Schouten een krabbel onder een contract tot medio 2028. Mocht Schouten vertrekken bij PSV, dan zal hij samen met zijn geliefde een nieuw avontuur aangaan.

Feyenoord-doelman vertrekt