Dit is de voorbereiding van PSV voor het Eredivisieseizoen 2024-2025

PSV is na het behalen van de landstitel alweer druk bezig met komend seizoen. De kersverse landskampioen begint op 1 juli aan haar voorbereiding met een eerste training. In het Duitse Noordwijn-Westfalen strijkt de formatie van Peter Bosz neer voor een trainingskamp. 

PSV verblijft in het Duitse Marienfeld voor trainingskamp

Het Duitse Marienfeld vormt het decor van het jaarlijkse trainingskamp. Na een tussenjaar in Oostenrijk keren zij weer terug op een oude en vertrouwde plek voor de Brabanders. De kampioen van Nederland verblijft daar van 15 tot en met 22 juli en oefent daar tegen een vooralsnog onbekende tegenstander.

Eindhovenaren organiseren PSV FANdag op 27 juli

De Brabanders organiseren ook ieder jaar de PSV FANdag. Dit is niet alleen de kennismaking met de (nieuwe) selectie, maar ook een mooie gelegenheid voor alle supporters om het seizoen gezamenlijk af te trappen in het Philips Stadion. Daarbij komt het Spaanse Valencia CF op bezoek om deze dag af te sluiten met een vriendschappelijke wedstrijd. 

Deze oefenwedstrijden speelt PSV ter voorbereiding op het nieuwe seizoen

De Eindhovenaren beginnen op 4 augustus aan het seizoen met een herhaling van de Johan Cruijff Schaal-wedstrijd van vorig seizoen, namelijk tegen Feyenoord. Ditmaal wordt het duel in Eindhoven afgewerkt. Wie er aan de aftrap verschijnen, is aan technisch directeur Earnest Stewart.

  • 13 juli: PSV - Club Brugge
  • 24 juli: PSV - FC Eindhoven
  • 27 juli: PSV - Valencia CF

Feyenoord-doelman vertrekt