Van Hanegem stoort zich vreselijk aan Fox Sports: "Is gewoon een Ajax-zender, Pellè had gelijk"

Willem van Hanegem neemt geen blad voor de mond over de televisiezender Fox Sports. Volgens De Kromme een Ajax-zender, waar hij zich mateloos aan stoort. In het boek 'Willem van Hanegem - Buitenkant Links', dat deze maand verscheen, is hij duidelijk over de zender.

"FOX is toch net een Ajax-zender? Dat irriteert mij: je weet gewoon dat ze aan alle kanten geholpen worden. Als Viergever een tegenstander een elleboog geeft, zoals vorig seizoen tegen AZ, dan komt dat moment één keer in beeld, maar het wordt niet herhaald.."

Pellè had gelijk

"Ze laten zien wat ze willen laten zien. Dat kan voor een club een belangrijk voordeel zijn. Het beïnvloedt de meningsvorming en daardoor de competitie. Als ik die Jan Joost van Gangelen zie.. Graziano Pellè had gewoon gelijk: ze zijn allemaal Ajacieden, dat stralen ze gewoon uit."

Van Gangelen Ajacied?

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl