Van Hanegem bevestigt gerucht over 'dansende' Steijn op Ibiza

Willem van Hanegem heeft bevestigd dat Maurice Steijn afgelopen interlandperiode op vakantie is geweest in Ibiza. In de podcast Willem & Wessel noemt De Kromme dat dit hem is verteld door iemand uit zijn eigen omgeving. De persoon zou de trainer van Ajax dansend in een horecagelegenheid hebben gezien. 

Eerder gingen er geruchten de ronde dat Steijn naar Ibiza was gegaan tijdens de interlandperiode. Iets wat tot onbegrip leidde bij de fans van Ajax, gezien de slechte vorm van de club. "Een hele aardige gozer is het, helemaal idolaat van Ajax. Hij zegt: Ik was van de week op Ibiza, en wie zie ik dansen? De trainer van Ajax. Volgens van Hanegem had zijn kennis de trainer ook nog aangesproken en hem hebben verteld wat hij moet doen.  

Eerder meldde The Sunday Mirror al dat Ajax op de achtergrond bezig is met de eventuele opvolging van Steijn, die enorm onder vuur ligt vanwege de tegenvallende resultaten van de Amsterdammers. Volgens het medium is Mitchell van der Gaag, momenteel assistent-trainer van Erik ten Hag bij Manchester united, al een tijdje geleden gepolst.