Estelle Bergkamp: "Terugkeer van Donny naar Ajax? Nederland is altijd leuk"

Estelle Bergkamp, de partner van Donny van de Beek, heeft in een recent interview met De Telegraaf de deur opengezet voor een mogelijke terugkeer van de middenvelder naar Ajax.

Estelle Bergkamp over het gezinsgeluk en de toekomst van Donny van de Beek 

Bergkamp, die al jaren samen is met Van de Beek, gaf aan dat hoewel Nederland altijd aantrekkelijk blijft, hoewel ze momenteel erg gelukkig zijn in het buitenland. “Nederland is altijd leuk, maar we zijn nu ook heel gelukkig in het buitenland”, aldus de dochter van Ajax-legende Dennis Bergkamp.

Het gelukkige paar verwelkomde onlangs hun tweede kind, Navy, en volgens Bergkamp geniet het gezin volop van hun tijd samen. Ook met dochter Lomée. Over Van de Beek's prestaties bij Eintracht Frankfurt is Estelle Bergkamp positief: "Met Donny gaat het heel goed. We zijn heel gelukkig en hebben een fijn gezin."

Van de Beek's situatie bij Eintracht Frankfurt: een analyse 

De toekomst van Van de Beek bij Eintracht Frankfurt lijkt echter onzeker, met berichten dat de Duitse club de optie tot koop in zijn huurcontract met Manchester United niet zal lichten. Dit heeft speculatie gewekt over een mogelijke terugkeer naar Amsterdam. Hoewel Van de Beek momenteel nog vastligt bij Manchester United tot medio 2025, is zijn marktwaarde aanzienlijk gedaald. Met beperkte speeltijd en geen doelpunten of assists voor Eintracht Frankfurt, is het de vraag of Van de Beek bij Frankfurt blijft.

United lijkt ook geen optie (meer). Zijn speeltijd was daar beperkt en hij slaagde er niet in om een vaste basisplaats te veroveren onder manager Ole Gunnar Solskjaer en later Erik ten Hag. 

Mogelijke terugkeer naar Ajax: een reële optie voor Van de Beek?

Een mogelijke terugkeer van Donny van de Beek naar Ajax roept wel vragen op over de financiële haalbaarheid van de transfer. Manchester United betaalde naar verluidt rond de € 40 miljoen voor Van de Beek bij zijn transfer in 2020.  Er wordt gespeculeerd over een bedrag rond de 20 miljoen euro.

Bekijk hier alle recent video's over Ajax