Dit is de vriendin van Donny van de Beek en tevens de dochter van Dennis Bergkamp

Dat Donny van de Beek kan voetballen, dat weten we wel. Bij Ajax, Oranje en in wat mindere mate misschien bij Manchester United. Ook op het liefdespad wist de middenvelder te scoren. Voetbal is zijn leven, dus zijn vriendinnetje moe(s)t dan ook zeker uit deze wereld komen. De  dochter van Arsenal-legende Dennis Bergkamp is de vriendin van Donny en deze dame mag er zijn. Samen zijn zij in verwachting van hun eerste kindje.

Instagram

Schoonvader

‘Schoonvader’ Dennis Bergkamp maakte 103 doelpunten in 185 wedstrijden in het eerste elftal van Ajax. Daarna maakte hij de overstap naar Inter Milaan. Maar Bergkamp werd later in ruim 400 wedstrijden vooral een held bij de Arsenal-fans. Na zijn actieve voetballoopbaan was Bergkamp onder meer assistent-trainer bij Ajax en lid van het technisch hart.

Dochter Dennis Bergkamp

De 25-jarige vriendin van Donny van de Beek, geboren in Nijkerkerveen, is al bijna 2 jaar Estelle Bergkamp. De beeldschone dochter van voetballegende Dennis Bergkamp studeerde in Amsterdam, maar is geboren in London waar vader Dennis destijds bij Arsenal speelde. Donny en Estelle wonen op dit moment samen in Manchester, omdat Donny van de Beek voetbalt bij het grote Manchester United.

Wag's

Nieuwsgierig naar andere spelersvrouwen? Bekijk onze laatste snoepjes.