Feyenoord voert druk op: ‘Serieuze tweede trainerskandidaat bekend’

Feyenoord bereidt zich voor om een bod uit te brengen op Brian Priske, de huidige trainer van Sparta Praag. De club heeft bijna een akkoord bereikt met Priske, maar houdt meerdere opties open voor het geval dat Sparta Praag niet meewerkt. 

Potter tweede kandidaat

Graham Potter is de andere kandidaat. Dat meldt 1908.nlPotter, die eerder onder andere bij Brighton & Hove Albion en Chelsea heeft gewerkt, en ook aan Ajax werd gelinkt, is de enige andere overgebleven kandidaat om Arne Slot op te volgen. Tijdens een uitgebreid rekruteringsproces kwamen Priske en Potter als de belangrijkste kandidaten naar voren. Feyenoord heeft vorige week ontmoetingen gehad met Priske, die momenteel tot 2026 onder contract staat bij Sparta Praag. De club is enthousiast over de Deen en verwacht binnenkort een officieel bod uit te brengen.

Deal met Priske lijkt kwestie van tijd

De verwachting is dat Priske snel zal worden binnengehaald bij Feyenoord, maar als de onderhandelingen met Sparta Praag niet succesvol zijn, zal Feyenoord zich richten op Graham Potter, die momenteel zonder club zit en diverse andere opties heeft. Feyenoord schat de kans op een deal met Priske hoog in, maar blijft flexibel voor alternatieven. Dit is wat Feyenoord kan verwachten van de Deen.

Feyenoord-doelman vertrekt