'Nieuwe linksbuiten is absolute prioriteit bij Feyenoord'

Feyenoord wil zo snel als mogelijk spelers aan zich binden en is al druk bezig. Na het aantrekken van Ramiz Zerrouki en Thomas van der Belt werd ook bekend dat de Rotterdammers Ricardo Pepi willen hebben, maar een nieuwe linksbuiten is de volgende prioriteit.

In de zoektocht zijn ze uitgekomen bij Keito Nakamura. De Japans international staat onder contract bij het Oostenrijkse LASK Linz en hij moet de volgende aanwinst worden, zo meldt 1908. Het profiel dat Feyenoord zoekt is een onvoorspelbare en creatieve vleugelaanvaller en hij moet daarnaast ook sterk zijn in één-tegen-één duels. Nu duidelijk is geworden dat Oussama Idrissi niet meer terug zal keren, is dat een openstaande vacature in de ploeg van trainer Arne Slot.

Het medium wist eerder ook al te melden dat de Rotterdammers een tweede bod gaan doen op Pepi, want de eerste poging was door FC Augsburg afgewezen. Er worden geen bedragen genoemd, maar ook bij de komst van een nieuwe linksbuiten zal een transfersom overgemaakt worden. In Rotterdam-Zuid zit men namelijk niet te wachten op een huurling.

Feyenoord-doelman vertrekt